- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Konumun bdv lik görülmemesi halinde sadece kısa bir süre cevap alma maksatlı burada kalırsa sevinirim.Arkadaslar benim bir arkadasım arastırma hastanesinde ameliyat oldu yaklaşık 4 5 ay önce.Burada burun estetiği oldu plastik cerrahiye.3bin tl fiyat biçti.Gayet hastaların memmun olduğu,mükemmel bir şekilde ilgilenen ve güzel sonuclar çıkaran bir doktormuş.Araştırmış baya konuşmuş doktorun hastalarıyla.Neyse bu ücret ödeneceği zaman doktor buna ücret hasta ile doktor arasındadır demiş sakın kimseye söylemiyorsun,arayıp soran olursa ne ben para verdim ne de o aldı diyeceksin demiş.Kimseyle muhattap ettirmeden bütün hastane işlemlerini o yapmış.Arkadasım da şaşırmış tamam demiş vermiş ücreti.Belli ki yasal olmayan bir durum.Ama arkadasım doktorun mükemmel iigisine,sonucu çok güzel olan bir estetik müdahaleyle karşılaştığından pek kurcalamamış.Ama benim aklımda soru olan neden bu şekil davrandı?Devlet zaten estetik müdahaleleri karşılamıyor mu?Birileri şikayet etmiş hakkında soruşturma açılmış doktorun.