Önceki ürün kadar performans göstermese bile size aynı markanın yeni ürünün göndermişler değil mi? Bilemiyorum ama sizin de haksızlığa uğramış gibi bir haliniz yok.
Ama ben yine de hakımı aramak istiyorum diyorsanız ürünün teslim aldığınız tarihtan itibaren 30 gün içinde şikayet etme hakkınız var. Önce bir arayın, konuşun derim. Yeni ürün gelmiyorsa o zaman şirkete iadeli taahhütlü hatta noter onaylı bir mektup gönderin. Orjinali sizde kalsın fotokopiyi gönderin onlara. Çünkü resmiyette sözler hiçbir anlam ifade etmiyor..
Bu mektuptan sonra hala yeni ürün gelmiyorsa bu sefer olayı anlatan çok kısa bir nottan sonra ayıplı malın yenisiyle değiştirmek istediğinizi, eğer ihtarnameyi teslim almalarındna itibaren 7 yün içinde yeni ürünle dğeiştirmedikleri takdirde yasal işlemlere başvuracağınızı anlatan kesinlikle noter onaylı, iadeli, taahhütlü bir ihtarname çekin..İnternetten ihtarname örneği alıp içini kendinize göre doldurabilirsiniz..
Hala ürün gelmediyse ilk ürünün faturası, yine gönderdiğiniz ilk cihazın kargo dekontu, hatta kargo firmasının web sayfasından kargo takip sayfası çıktısı (gönderdiğiniz ürünün ellerine ulaştığını kanıtlayacak), şirkete gönderdiğiniz değiştirme isteği mektubu ve ihtarnameyle birlikte bulunduğunuz yerin valilik veya kaymakalıklarındaki tüketici mahkemesine başvurup şikayet edebilirisiniz.
Ancak dikkat edin tüm bunlar 30 gün içinde olacak. Kolay gelsin...