Tesekkürler esimin is yeri icin bi takim alet edavat vs almistik yok okadar cok degil allahtan 500 demisti bi anda 300e inmisti bizde tabi sazan gbi atlamistik hemen ama parada degilde insan salak yerine konulmayi hazmedemiyor esim bosver demisti ama.ben gidip hemen sikayette bulundum 300 tl ayda 10 kisiyi dolandirsa 3 milyar adam.niye calissinki bizim gibi baskalarinida enayi yerine koymasin diye ama isleyis nasil olucak simdi anlamadim pekGecmis olsun demeye geldim. Ne almistiniz, ne kadar odeme yapmıştınız? İnsallah cok buyuk meblag kaptirmamissinizdir...
E devlette dava daha dün acilmis görünüyor bilgi gitmismidir o sahsa ?? Mahkeme olursa tabiki gideriz ama ne zaman olur nerde olur bilmiyorumkiEline tebligat gitmiştir, dava hakkında bilgisi vardır.
Siz şikayetçi olduğunuz için eğer gitmezseniz dava düşer diye biliyorum..
Geçmiş olsun.
Aa oylemi aslinda cok uzak degil bize 1bucuk 2 saat mesafe baska sehirde ama blmiyorum nasil olurFarklı şehirlerde dava olunca sebgis ile katılınıyor diye biliyorum sesli görüntülü sistem ile yani.
E devlette dava daha dün acilmis görünüyor bilgi gitmismidir o sahsa ?? Mahkeme olursa tabiki gideriz ama ne zaman olur nerde olur bilmiyorumki
Anladim yeni acildigi icin daha ancak ulasir o halde tsekur ederim :)Elinize tebligat ulaşır yakın zamanda, dava tarihi yazar.
Dava açana ve açılana mahkeme bilgisi kesinlikle gider.
Mesafe olayı var mı bilemicem yakın uzak olarak ama kendiniz netten de araştırın suç yeri nerdeyse mahkeme orda olur ve farklı şehirde olduğu için sebgisle katılınıyor.yine de araştırın tabi.Aa oylemi aslinda cok uzak degil bize 1bucuk 2 saat mesafe baska sehirde ama blmiyorum nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?