DOLANDIRILDIM DAVA ACILMIŞ ANLAYAN VARSA YAZABILIRMI?

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Iyi geceler gecen sene bi satis sayfasi uzerinden bi urun almaya karar verdik esimle sahisla iletisime gectik sonrasinda telefon ile gorustuk vs derken biz bu sahisa para yolladik ama o bizi ürun yollamadan engelledi . Ardindan gidip sikayette bulundum 1 yil gecti 1 ay once esimi ifadeye cagirdilar derken az once e devlette baktimki dava acilmis
Baska bir ilde sanirim sahis o ilde oldugu icin
1.agir ceza mahkemesi diye sanik kisi
Ben ve esim müstekil dosya acilmis
Simdi ne demek oluyor anlamadim mahkememi olucal olursa ne zaman olur bizim o ile mi gitmemiz lazim ?
Bu sahis yakalanmismidir veya onun bulundugundan haberi varmidir ?
Ne yönde ilerler hic bilgim yook anlayan birisi bilgi verebilirse cok sevinirim tesekurler

Gecmis olsun demeye geldim. Ne almistiniz, ne kadar odeme yapmıştınız? İnsallah cok buyuk meblag kaptirmamissinizdir...

Eline tebligat gitmiştir, dava hakkında bilgisi vardır.
Siz şikayetçi olduğunuz için eğer gitmezseniz dava düşer diye biliyorum..
Geçmiş olsun.

Gecmis olsun demeye geldim. Ne almistiniz, ne kadar odeme yapmıştınız? İnsallah cok buyuk meblag kaptirmamissinizdir...
Tesekkürler esimin is yeri icin bi takim alet edavat vs almistik yok okadar cok degil allahtan 500 demisti bi anda 300e inmisti bizde tabi sazan gbi atlamistik hemen ama parada degilde insan salak yerine konulmayi hazmedemiyor esim bosver demisti ama.ben gidip hemen sikayette bulundum 300 tl ayda 10 kisiyi dolandirsa 3 milyar adam.niye calissinki bizim gibi baskalarinida enayi yerine koymasin diye ama isleyis nasil olucak simdi anlamadim pek

Eline tebligat gitmiştir, dava hakkında bilgisi vardır.
Siz şikayetçi olduğunuz için eğer gitmezseniz dava düşer diye biliyorum..
Geçmiş olsun.
E devlette dava daha dün acilmis görünüyor bilgi gitmismidir o sahsa ?? Mahkeme olursa tabiki gideriz ama ne zaman olur nerde olur bilmiyorumki

Farklı şehirlerde dava olunca sebgis ile katılınıyor diye biliyorum sesli görüntülü sistem ile yani.

Farklı şehirlerde dava olunca sebgis ile katılınıyor diye biliyorum sesli görüntülü sistem ile yani.
Aa oylemi aslinda cok uzak degil bize 1bucuk 2 saat mesafe baska sehirde ama blmiyorum nasil olur

E devlette dava daha dün acilmis görünüyor bilgi gitmismidir o sahsa ?? Mahkeme olursa tabiki gideriz ama ne zaman olur nerde olur bilmiyorumki

Elinize tebligat ulaşır yakın zamanda, dava tarihi yazar.
Dava açana ve açılana mahkeme bilgisi kesinlikle gider.

Aa oylemi aslinda cok uzak degil bize 1bucuk 2 saat mesafe baska sehirde ama blmiyorum nasil olur
Mesafe olayı var mı bilemicem yakın uzak olarak ama kendiniz netten de araştırın suç yeri nerdeyse mahkeme orda olur ve farklı şehirde olduğu için sebgisle katılınıyor.yine de araştırın tabi.

Back
X