yıl 2023 bunlara hala inananların olduğu görmek çok üzücüInsta'da ücretsiz kedi sahiplenciren bir sayfaya denk geldim yıllardır eşimi ikna edemiyordum yeni ikna olunca biraz acele ile iletişime geçtim pet taksi ücreti harici ücret istemediklerini belirttiler 950tl ödedim havale ile sonra dediler ki sigorta etmemiz lazım 1000 daha verdik bugün teslim edilecekti ama aradığımda hat kapatılmış...aman diyim siz uyanık olun
Bende siz yazınca fark ettimBaslik dolandirdim olunca hep biz mi dolandirilacagiz bu sefer de ben dolandirdim gibi bi icerik bekledim
gecmis olsun bu arada..
Yavru sarmandi cins değildi ama sagolunValla iyi olmuş size sokakta milyon tane aç susuz kedi var cins kedi niyetine ne güzel keklemisler sizi helal olsun adamlara hayvanseverlik değil sizin ki barınakta onlarca cins kedi var instaya gelene kadar
Sokakta da var ki bu sarmanlar neden pet taksiyle falan ugrastinizYavru sarmandi cins değildi ama sagolun
Cins kedi dememiş ki. Ben de sokakta bulup beslediğim kedi çok fazla yavrulayinca ücretsiz olarak ilan vermiştim bir sayfaya instada. Alan kişileri de takip edebildim hatta instadan ekledim. Bunlar da sokaktaki kedilerValla iyi olmuş size sokakta milyon tane aç susuz kedi var cins kedi niyetine ne güzel keklemisler sizi helal olsun adamlara hayvanseverlik değil sizin ki barınakta onlarca cins kedi var instaya gelene kadar
Bunun için uyanık olmaya gerek yokInsta'da ücretsiz kedi sahiplenciren bir sayfaya denk geldim yıllardır eşimi ikna edemiyordum yeni ikna olunca biraz acele ile iletişime geçtim pet taksi ücreti harici ücret istemediklerini belirttiler 950tl ödedim havale ile sonra dediler ki sigorta etmemiz lazım 1000 daha verdik bugün teslim edilecekti ama aradığımda hat kapatılmış...aman diyim siz uyanık olun
Haha buna inandınız mıInsta'da ücretsiz kedi sahiplenciren bir sayfaya denk geldim yıllardır eşimi ikna edemiyordum yeni ikna olunca biraz acele ile iletişime geçtim pet taksi ücreti harici ücret istemediklerini belirttiler 950tl ödedim havale ile sonra dediler ki sigorta etmemiz lazım 1000 daha verdik bugün teslim edilecekti ama aradığımda hat kapatılmış...aman diyim siz uyanık olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?