• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolandırıldım (Kedi sahiplenme)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Insta'da ücretsiz kedi sahiplenciren bir sayfaya denk geldim yıllardır eşimi ikna edemiyordum yeni ikna olunca biraz acele ile iletişime geçtim pet taksi ücreti harici ücret istemediklerini belirttiler 950tl ödedim havale ile sonra dediler ki sigorta etmemiz lazım 1000 daha verdik bugün teslim edilecekti ama aradığımda hat kapatılmış...aman diyim siz uyanık olun

Insta'da ücretsiz kedi sahiplenciren bir sayfaya denk geldim yıllardır eşimi ikna edemiyordum yeni ikna olunca biraz acele ile iletişime geçtim pet taksi ücreti harici ücret istemediklerini belirttiler 950tl ödedim havale ile sonra dediler ki sigorta etmemiz lazım 1000 daha verdik bugün teslim edilecekti ama aradığımda hat kapatılmış...aman diyim siz uyanık olun
yıl 2023 bunlara hala inananların olduğu görmek çok üzücü

Yavru sarmandi cins değildi ama sagolun
Sokakta da var ki bu sarmanlar neden pet taksiyle falan ugrastiniz
Yine de geçmiş olsun Allah'tan daha büyük bir dolandırıcılık vakası değil
Bu arada sayfayı şikayet edin ettirin

Valla iyi olmuş size sokakta milyon tane aç susuz kedi var cins kedi niyetine ne güzel keklemisler sizi helal olsun adamlara hayvanseverlik değil sizin ki barınakta onlarca cins kedi var instaya gelene kadar
Cins kedi dememiş ki. Ben de sokakta bulup beslediğim kedi çok fazla yavrulayinca ücretsiz olarak ilan vermiştim bir sayfaya instada. Alan kişileri de takip edebildim hatta instadan ekledim. Bunlar da sokaktaki kediler

Bu yaz ayında sokaklar bebek kedi dolu
Neden uzaktan ithal etmek istediniz ki?
Sadece şehir adıyla arasanız bile bir sürü kedi çıkardı, ya da bir iki veterinere sorsanız bulurdunuz.
Ben İstanbul avrupa yakasindayim, besledigim kedilerden sütten kesilen bebisler var. İlgini çekerse pet taksiyi falan boşver , metrobüsle gel seç beğen al😂

Nasıl sayfalara bakıyorsunuz bilmem. Benim Instagram hayvan severlerle dolu hiçbiri de dolandirmiyor ilginç. İstanbul Avrupa yakasıysa yardımcı olabilirim. Buluşup elden veriyoruz ya da buraya gelip alıyorlar.
Petshop falan değiliz bu arada. Bir esnaf arkadaşımıza sağolsun önüne gelen yavru kedi bırakıp kaçıyor. Bakmaya çalışıyor. Dükkan her ırktan kedi dolu. Biz de ilan açıp sahiplendiriyoruz.

Bunun için uyanık olmaya gerek yok

Haha buna inandınız mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X