- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Canım facden alisveris mi yapılır. Güvenilir sitelerden bile bazen kuskulanıyoruz. Bence hic ugrasma onlar zaten bi yolunu bulmustur.Kızlar eşim f..book üzerinden bir ayakkabı begendi. Ayakkabı kapıda ödemeli ve ücreti küçümsenmeyecek bir rakam inanın ücreti önemli değil bizim gibi kaç kişiye yaptı bu adi insanlar cezalarını ceksin istiyorum. Neyse ayakkabı geldi bende kargoya ücreti ödedim paketi aldım (kargo bilindik kaliteli bir kargo) ama paketi açınca içinde en fazla 20 tl olan Çin malı rezil bir ayakkabı cıktı. İletişim geçtiğimiz no yu aradık kargo daki noyu aradık tık yok açan yok. Eşimde msj ı silmiş sipariş verdiğimiz. Ben bu adamlara birşey yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmiyor. Siteye girip tekrar sipariş veriyor gibi yapmayı düşündüm ama be işe yarayacak. Neler yapabilirim?
Iyi de kapida odeme, yani acip baksaydiniz odemeden geri yollardiniz.
Tüketici haklarına şikayet et Can'ım
Facebookta ve bilumum kullandkları sosyal mecrada yorumunuzu yapın. Ayrıca geç kalmadıysanz kargoya iade gönderip belki paranızı alabilirsiniz
Keşke teslim almadan önce kargo görevlisinin yanında açsaydınız paketi. Faturanız varsa tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Ama bugün burda açılan konulardan sonra umarım bu tür sosyal medya satıcılarından alışveriş yapanlar iki kez düşünür.
kendinizi boşuna suçlamayın çünkü kargolar artık o sorumluluğu almıyor geçenlerde benim de başıma böyle bir sey gelmişti saat almıştım bende sonra şüphelendim neden bu kadar ucuz diye öğrendim ki böyle dolandırıcılarmış. ben de kargoyu aradım yanınızda açıp geri göndereblir miyiz diye onlarda mümkün olmayacağını söyledi ben de boşuna kargoyu getirmeyin para falan vermiycem dedimO tamamen benim kabahatım kendimi suçluyorum
kendinizi boşuna suçlamayın çünkü kargolar artık o sorumluluğu almıyor geçenlerde benim de başıma böyle bir sey gelmişti saat almıştım bende sonra şüphelendim neden bu kadar ucuz diye öğrendim ki böyle dolandırıcılarmış. ben de kargoyu aradım yanınızda açıp geri göndereblir miyiz diye onlarda mümkün olmayacağını söyledi ben de boşuna kargoyu getirmeyin para falan vermiycem dedim
yani dolandırıcı şirket kargo parası ödediğğiyle kaldı ben onları dolandırdım
Faturanız var mı.O tamamen benim kabahatım kendimi suçluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?