Iyi geceler kizlar. Erkek arkadasim bir sene once kapattirdigi kredi kartindan harcamalar yapildigini ogrendi bugun. Mesaj gelmis borc var diye. Bankaya falan gitti 8 bin tl lik borc cikti. en son gecen ay yapilmis harcama. Diyor ki kapattirdim ve karti parcalayip farkli coplere attim diyor. Bankayla falan gorustu arastirmada suan. Kendiside şokta. Basina gelen veya bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden
Bir sene boyunca hiç mesaj gelmemiş mi. Ne zamandan beri kullanılmış. Çok saçma o zaman bir ay içinde mi harcamış o kadar ? Zaten iki -üç gün gecikince kart kapanıyor ki. İş yerlerinde harcama yapılmışsa kamera kayıtları vardır. Para cekilmişse kamera var. Atm'lerde. Müşteri Hizmetlerinde ses kaydı vardır. Çıkar ortaya.
Kartı parçalaması bir anlam ifade etmiyor. Kart numarası, arkadaki son 3 harf ve son kullanma tarihini bilen bir kişi, internetten bu bilgilerle alışveriş yapabilir. Her alışveriş sitesi cep telefonundan onay verilmesini istemiyor. Daha önce alışveriş yaptığı bir yer olabilir bu bilgileri alan veya aileden biri olabilir veya kartıyla temas kurmuş herhangi biri...Neyse çıkar bir şekilde zaten...
Iyi geceler kizlar. Erkek arkadasim bir sene once kapattirdigi kredi kartindan harcamalar yapildigini ogrendi bugun. Mesaj gelmis borc var diye. Bankaya falan gitti 8 bin tl lik borc cikti. en son gecen ay yapilmis harcama. Diyor ki kapattirdim ve karti parcalayip farkli coplere attim diyor. Bankayla falan gorustu arastirmada suan. Kendiside şokta. Basina gelen veya bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden