• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırılma hakkında yardımm

Since94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
245
202
53
Iyi geceler kizlar. Erkek arkadasim bir sene once kapattirdigi kredi kartindan harcamalar yapildigini ogrendi bugun. Mesaj gelmis borc var diye. Bankaya falan gitti 8 bin tl lik borc cikti. en son gecen ay yapilmis harcama. Diyor ki kapattirdim ve karti parcalayip farkli coplere attim diyor. Bankayla falan gorustu arastirmada suan. Kendiside şokta. Basina gelen veya bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden

eğer arayıp bankası kaybettim kapatın demişse ses kaydı var zaten çıkar

Bir sene boyunca hiç mesaj gelmemiş mi. Ne zamandan beri kullanılmış. Çok saçma o zaman bir ay içinde mi harcamış o kadar ? Zaten iki -üç gün gecikince kart kapanıyor ki. İş yerlerinde harcama yapılmışsa kamera kayıtları vardır. Para cekilmişse kamera var. Atm'lerde. Müşteri Hizmetlerinde ses kaydı vardır. Çıkar ortaya.

Banka Kredi kartını kapatmamak için kırk takla atıyor. Enteresan olanı harcama yapılması. Bir avukata danışın bence.

Kartı parçalaması bir anlam ifade etmiyor. Kart numarası, arkadaki son 3 harf ve son kullanma tarihini bilen bir kişi, internetten bu bilgilerle alışveriş yapabilir. Her alışveriş sitesi cep telefonundan onay verilmesini istemiyor. Daha önce alışveriş yaptığı bir yer olabilir bu bilgileri alan veya aileden biri olabilir veya kartıyla temas kurmuş herhangi biri...Neyse çıkar bir şekilde zaten...

Iyi geceler kizlar. Erkek arkadasim bir sene once kapattirdigi kredi kartindan harcamalar yapildigini ogrendi bugun. Mesaj gelmis borc var diye. Bankaya falan gitti 8 bin tl lik borc cikti. en son gecen ay yapilmis harcama. Diyor ki kapattirdim ve karti parcalayip farkli coplere attim diyor. Bankayla falan gorustu arastirmada suan. Kendiside şokta. Basina gelen veya bilgisi olan var mi?
Tesekkurler simdiden
kart bılgılerı çalınmıs olabılır, kartı damusterı hızmetlerını arattırıp kapattırmadı ıse kartı yırtıp atmıs olsa bıle aktıf olabılır....
aklınızda bulunsun subeye dılekçe verıp kartınızın ıptalını ıstesenız bıle, musterı hızmetlerınden de teyıtını alın muhakkak...
benım basıma geldı kartı kapamamıslar...

Back
X