Dolandırılma

iyi_biri_06

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
578
554
33
Merhaba sevgili hanımlar
Benim bir ablam var durumu çok kötü. Eşi nereye elini atsa o iş yatiyor. Şehir değiştirdiler durum devam etti. Ablamın psikolojisi pek iyi değil o yüzden (umarım burada yasak degildir) hoca işlerine kafayı taktı ve dün itibariyle kendini hoca olarak tanıtan biri tarafindan dolandırıldı. Zaten maddi olarak kötü oldukları için bu işlere girdi ve maddi olarak daha da dibe çöktü. Lütfen yardım edin yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Hukuki olarak parayı almamiz mümkün mü? Para çok bir para değil ama hepimizin durumu kötü ve benden borç aldığı parayla dolandırıldı. Elimden bir şey gelmediği için dün geceden beri diken üstündeyim. Gram uyuyamadım sabahı zor ettim. Çocuklarına bayram alışverişi bile yapamayacak durumda olan birini nasıl dolandırırlar aklım almıyor. Ne olur yardım edin

Çocuklarına bayram alışverişi bile yapamayacak durumda olmasına rağmen başkasından borç alıp hocaya zengin olma duası/büyüsü yaptırmaya gidiyor. Zihnisihir bir proje gerçekten. Ablanızdan çok size üzüldüm. Umarım kurtarabilirsiniz paranızı.

Keşke borçla terapiye gitse idi hacı hoca olduğunu iddia eden şarlatanlarla rezil olmak yerine. Geçmiş olsun soğuk bir su için ikiniz de... Koca problemli ise önce boşayacak onu...
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunup dilekçe beyan edeceksiniz. Para azıcık kaldı ise bir avukata gidin.

Siz de ablanıza bir daha para vermeyin. Bayramlık almak için verecek iseniz gidin çocuklarla siz alın market yardımı için para mı vereceksiniz siz alın. Karı koca akıllı karar alma mekanizmalarını kayıp etmişler paranız çar çur olur

Gitmiş o para geçmiş olsun. Alamaz onu ablası da olsa

Böyle saçma şeylere inanırsanız daha çook alamayacak duruma gelirsiniz. Hiçmi etrafınızda olanlardan ibret almıyorsunuz?
Adama ne yapacaksınız? Ablanız gönüllü vermiş parayı. Ne diyeceksiniz hakime? Biz beynimizi kullanmak yerine sözde hocaya güvendik para verdikmi?
Sene olmuş 2024 biraz aklınızı başınıza alın artık.

Ablamı savunmak için söylemiyorum ama son 6 yıldır eniştem elini nereye atsa kurutuyor. Geçinecek kadar bile para kazanamıyor. Sürekli borç harç içindeler. Ben parami alırım ablamdan ama onun için üzüldüm. Dün gece çok kötü durumdaydı

Ay sende almayıver ozaman . Ablam ablam dıyorsun gecınemıyomus ,az para dıyorsun unut gıtsın o parayı ..bulamazsınız gerı alamazsınız bundan sonra dolandırılmamaya çalışsın

Ay sende almayıver ozaman . Ablam ablam dıyorsun gecınemıyomus ,az para dıyorsun unut gıtsın o parayı ..bulamazsınız gerı alamazsınız bundan sonra dolandırılmamaya çalışsın
Öyle yapacağım mecbur. Biz de tek maaş asgari ücretle geçiniyoruz. İkizlerim de var. Ben yanlış yaptım vermemeliydim. Ben vermesem hocaya kaptıracak parasi da olmazdı. Resmen ben kendim dolandırılmışım gibi yüreğim sıkışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…