• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırma

Birgaripinsan

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
9.780
34.252
548
Esim internetten bi kahve makinasi almis. Sozde 400 tl lik urun 89 tl ye. Jacobs marka. Boyle bi makina yok dedim arastirinca dolandirici olduklari cikti ortaya. Allahtan kapida odeme secenegi yapmis kargoyu aradik getirmeyin dedik. Kargoyu acip bakinca iadesi yok yani odeme yapildiysa. Aslinda 2 aydir ifsa edilmis eksiye falan dusmus ama yeterince yayilmamis bilgi demek ki hala bir suru dolandirilan var. Sizi de uyarayim dedim boyle bi marka yok hangi sitede gorurseniz gorun sakin almayin. Konunun yeri burasi olmayabilir ama burdan daha cok kisiye ulasir diye yazayim dedim.

Aynı duruma bende düştüm. Şu elektrikli cezve gönderiyorlar. Kargo dahil diyor kargoyu da tekrardan sana kitliyor. Allahtan kargoyu açıp baktım sonra geri yolladım. Kargoyu getiren eski komşumuzun oğlu çıktı ilk başta almak istemedi sonra eşim kızınca geri aldı. Oda aynı şekilde paket yapıp evde yok dedi. Bir hafta mesaj attılar oralı olmayınca geri iade yaptılar. Eğer acmazsam dolandirilmistim. Bir daha da kesinlikle tvden hiçbir şey almam.

Aynı duruma bende düştüm. Şu elektrikli cezve gönderiyorlar. Kargo dahil diyor kargoyu da tekrardan sana kitliyor. Allahtan kargoyu açıp baktım sonra geri yolladım. Kargoyu getiren eski komşumuzun oğlu çıktı ilk başta almak istemedi sonra eşim kızınca geri aldı. Oda aynı şekilde paket yapıp evde yok dedi. Bir hafta mesaj attılar oralı olmayınca geri iade yaptılar. Eğer acmazsam dolandirilmistim. Bir daha da kesinlikle tvden hiçbir şey almam.
Evet bir de yaninda gulsuyu gonderiyorlarmis dalga gecer gibi. Cok dolandirilan var ya acidim valla insan ne zorlukla kazaniyor. Neyseki biz ucuz yirtmisiz. :)

:KK70:
Evet bir de yaninda gulsuyu gonderiyorlarmis dalga gecer gibi. Cok dolandirilan var ya acidim valla insan ne zorlukla kazaniyor. Neyseki biz ucuz yirtmisiz. :)
Yok bizde minicik krem gönderdiler Ağrı kremi diye. Onu alsinlarda bir taraflarına sursunler dedim.

Gulsuyu mu.Paralarin arkasindan mevlut okutup dokersiniz diye heralde :KK70:

Sikayet ettinizmi dolandirici diye.
Yok hayir etmedim. Urunu almadigim elimde herhangi bi delil olmadigi icin benim sikayetim ise yaramaz zaten. Baya sikayet ve dava acilmis zaten. Hatta jacobs firmasi da acmis dava adimizi karaladi diye.
Ahaha o da olabilir tabi ama urunu agirlastirmak icin koymuslar muhtemelen. Gonderdermeleri gereken urun baya agir :))

Yok hayir etmedim. Urunu almadigim elimde herhangi bi delil olmadigi icin benim sikayetim ise yaramaz zaten. Baya sikayet ve dava acilmis zaten. Hatta jacobs firmasi da acmis dava adimizi karaladi diye.
Ahaha o da olabilir tabi ama urunu agirlastirmak icin koymuslar muhtemelen. Gonderdermeleri gereken urun baya agir :))
Gul suyuda parayla ama cesme suyuda olabilirdi :)

bu tür dolandırmalar şu sıralar özellikle sosyal medya'da reklam olarak da çıkıyor:
BIRKENSTOCK ve KANKEN'in sahte hesaplarına dikkat etmek lazım (onlarda da 300 küsür tl'lik ürün 89 tl'ye gibi bir kandırma sloganıyla geliyorlar)

Back
X