Dolandırmaya Kalkıyor

WanttobeGeek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
1.652
1.890
53
44
Acaip sinirlerim bozuk.Almanya'da dil öğrencisiyim henüz.3 aylığına bir kızın odasını kiralamıştım burda olanlar bilir (zwischenmiete) ve çıktım şuan başka bir yerdeyim,750 euro deposito vermiştim.Ve kız kafasına göre hasar çıkarıp tüm odasını yenilemiş ve saçma sapan şeyler yazıp bugün ne kadar keseceğini mailime gönderdi.400 küsür euro kesiyor bana 288 euro bırakıyor.Ve yazdığı şeyler YALAN!!! Sadece 1 tanesi doğru,geri kalanı komple yalan..masada leke vardı yeni masa aldım,parke hasarlıydı parke aldım,duvarda leke vardı duvara boya aldım gibi sapıkça şeyler..resmen benim paramla odasını yeniletmiş dolandırıcı..

Burda olan arkadaşlara soruyorum hakkımı nasıl arayabilirim? Avukatla görüşüp ihtar göndertmeyi düşünüyorum..Gerekirse mahkeme açılırsa haklı olduğumu kanıtlayabilirmiyim? Avukata çok mu ödemem gerekir? Bir yol gösteren olursa sevinirim..gidip dalıcam kıza sınırdışı edilcem zor tutuyorum kendimi :) dolandırıcı pislik..listeyi bugün kime gösterdiysem bu kız para istiyor,odasını yenilemiş falan dedi..

Benim bir çözüm önerim yok malesef ama böylelerine kafa atmak serbets olsa keşke.

İğrenç yaratık ya..Ben o kadar dikkat ettimki kirayı günler öncesinden gönderiyodum.Aldığım karşılık bu..ev arkadaşıyla birbirimizş sevmedik,onlarda çok yakın hem ondan cinslik yapıyor hemde bu nasılsa yabancı dogru düzgün dili,kimsesi yok hakkını arayamaz diye düşünüyor.Ama gerekirse mahkemeye kadar gidecek bu iş..kız tüm mobilyalarını yenilemiş şaka gibi...ve gerçekten tertemiz kullandım hiçbişey yoktu..

Benim de son evimden çıkarken son ay kiramı geri ödeyeceğini söylemişti.Şu bu masraf dedi.Ama kira turarında depildi kesinlikle.Bıraktım uğraşmak istemedim.Kiram düşüktü zaten.Sen bırakma peşini

Benim de son evimden çıkarken son ay kiramı geri ödeyeceğini söylemişti.Şu bu masraf dedi.Ama kira turarında depildi kesinlikle.Bıraktım uğraşmak istemedim.Kiram düşüktü zaten.Sen bırakma peşini

İnanılır gibi değil resmen dolandırıcılık bu..Annemde boşver dedi ama bende öğrenciyim niye 500 euroya yakın paramı ona bırakayım ? Annem herşeye boşver der zaten..hayır doğru olsa öderim hadi gitmiş herleyin en pahalısını yaptırmış yinede öderim ama resmen iftira atıp ,tüm mobilyalarını değiştirmiş..ne kadar adi mobilyaları vardı..nevresim takımı 90 euro yazmış..orda nevresim takımı yoktu gittiğimde ben kendim gidip aldım,zaten baskasının nevresimini kullanacak halim yok..90 euroya nevresim takımı almış bana onu kitlemeye çalışıyor.önceki eşyalarının toplamı 200 euro dicem az kaldı..şuan susuyorum çünkü avukatla konuşmadan yanlış bir hamle yapmak istemiyorum.

Birde çakal miktarı söylemeden banka hesabımı istiyor.Ne kadar kestin diyorum hala banka hesabını şstiyor.ordan anladım çakallık peşinde olduğunu..eğer hesabıma parayı yatırırsa ben herşeyi kabul etmişim demektir o zaman birşeyde iddia edemem,itiraz hakkım zor olur

Ay ne yüzle yaa..Evet o miktarı kabul etmediğini hukuki yollara başvuracağını söyle.Avukatla mı görüşeceksin?Avukata da para ödeyeceksin ama ya.Keşke tüketici hakları gibi birşey olsa.Var mıdır ki bu konuda.

Ay ne yüzle yaa..Evet o miktarı kabul etmediğini hukuki yollara başvuracağını söyle.Avukatla mı görüşeceksin?Avukata da para ödeyeceksin ama ya.Keşke tüketici hakları gibi birşey olsa.Var mıdır ki bu konuda.

O dolandırıcı pisliğe para ödeyeceğime avukata öderim daha iyi..zaten davayı kazanınca avukat paranı iade ediyorlarmış..inşallah iş oraya kadar gelmeden korkar ve vazgeçer

Burda bu dolandırılma çok oluyomuş.depozitoyu alıyo sonra ben evden cıktıktan sonra kafasına göre masraf cıkarıyor..ohhh var mı öyle dünya..benim yanında hiçbirşey söylemedi sonra yeni yeni hasarlar çıkarmıl ,mobilyalarını değiştirmiş adi yaratık..haksızlıktan nefret ettiğim kadar hiçbirşeyden etmiyorum.İnşallah korkar mahkemelik olmayı göze almaz :(

Back
X