- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi WanttobeGeek1
Acaip sinirlerim bozuk.Almanya'da dil öğrencisiyim henüz.3 aylığına bir kızın odasını kiralamıştım burda olanlar bilir (zwischenmiete) ve çıktım şuan başka bir yerdeyim,750 euro deposito vermiştim.Ve kız kafasına göre hasar çıkarıp tüm odasını yenilemiş ve saçma sapan şeyler yazıp bugün ne kadar keseceğini mailime gönderdi.400 küsür euro kesiyor bana 288 euro bırakıyor.Ve yazdığı şeyler YALAN!!! Sadece 1 tanesi doğru,geri kalanı komple yalan..masada leke vardı yeni masa aldım,parke hasarlıydı parke aldım,duvarda leke vardı duvara boya aldım gibi sapıkça şeyler..resmen benim paramla odasını yeniletmiş dolandırıcı..
Burda olan arkadaşlara soruyorum hakkımı nasıl arayabilirim? Avukatla görüşüp ihtar göndertmeyi düşünüyorum..Gerekirse mahkeme açılırsa haklı olduğumu kanıtlayabilirmiyim? Avukata çok mu ödemem gerekir? Bir yol gösteren olursa sevinirim..gidip dalıcam kıza sınırdışı edilcem zor tutuyorum kendimi :) dolandırıcı pislik..listeyi bugün kime gösterdiysem bu kız para istiyor,odasını yenilemiş falan dedi..
Burda olan arkadaşlara soruyorum hakkımı nasıl arayabilirim? Avukatla görüşüp ihtar göndertmeyi düşünüyorum..Gerekirse mahkeme açılırsa haklı olduğumu kanıtlayabilirmiyim? Avukata çok mu ödemem gerekir? Bir yol gösteren olursa sevinirim..gidip dalıcam kıza sınırdışı edilcem zor tutuyorum kendimi :) dolandırıcı pislik..listeyi bugün kime gösterdiysem bu kız para istiyor,odasını yenilemiş falan dedi..