dolap boyadımmm

shurabia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
110
11
98
Ankara
birçok blog da arkadaşların yenilediği mobilyaları gördükçe hevesleniyordum..Dün eşimle dışarı çıkmıştık, bauhous a uğradık boyamızı aldık...gece geç döndüğümüz için bişey yapamadım..ve akşama kadar sabredemeyip, öğlen arası işten çıkınca bi koşe eve gittim zımparaladım ve başladım boyamaya...eski yatak odası takımımın havlu dolabıydı,çook koyu kahverengiydi..1 saatte 2 kat boyadım ama bayıla bayıla..çünkü o kadar güzel oluyorki lake mobilya gibi, parlak, pürüzsüz...akşam eve gidince yemek işinden sonra tekrar girişcem boyamaya....sonucu da fotoğraflar yarın koyarım...

aynalı , çekmeceli bir dolabım daha var ve en kısa zamanda onu da boyayıp eklicem inşallah... dolabın içini dc fix denen şu yapışkanlı plastiklerden kapladım...

süper olmuş, çok beceriklisiniz ya bayılıyorum böyle yaratıcı insanlara:)

boyama gerçekten büyük cesaret ve emek isteyen bir yetenek. ben de konsolumu beyaza boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum

Kesinlikle çok güzel olmuş. Benim de koyu renkli bir elbise dolabım var onu boyamak istiyorum. İçini kaplaman da çok hoş olmuş. Güle güle kullan.

Cok guzel olmus ya ben de baslamistim bu boyutlarda bi dolaba ama zimpara isi cok zor geldi bunun kolay yolu yok mu??