Doldu yaptıracağım ama çekiniyorum

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.060
33
Merhaba
Dudaklarım çok ince ve asimetrik yani üst dudağın daha ince.Burun da büyük olunca daha çok dikkat çekiyor haliyle.Bir de beyaz tenliyim zaten ince olan dudaklarım belli belirsiz duruyor.Sorun yaptırmak değil fiyattan veya iğneden korkmuyorum ama ailemden korkuyorum.Annem beni evlatlıktan reddedebilir.Sadece 1 ml koyduracagim ama belli olur illa ki değil mi?Sulalemin tamamı Cook mutasip, kapalı, dedikoducu insanlar onlardan korkuma yaptirmiyorum resmen ama çok istiyorum Fark ederseler kötü yola düşmüşüm gibi tepki verebilirler ya da aman bu da boşandıktan sonra iyice cozuttu diyebilirler.Be yapayım sizce

1ml aşırı fark yapmaz zaten ama farketmesinler gözleri alışsın derseniz 0,5 ml yaptırın önce sonra 10 gün sonra 0,5 ml daha yaptırın ödem de oluyor çünkü yapıldığında böylece kimse anlamaz ama farkta olur. Sanıldığı gibi 1ml aşırı bir fark yaratmaz dudaklar ince veya normalse

Doktorum da öyle dedi yaptırınca birkaç gün görüşmem ödem inene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…