Doldurulmasi zor bosluk

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
Nasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...

Nasil bir imtihandır bu boğazı düğüm düğüm oluyor insanin.Yaşın daha ufaktir seversin evlenirsin tam hayaline kavuşursun sevdigin adamla mutlu bir yuva kurdum muradima erdim dersin hayatının ortasina kocaman bir boşluk olusur EVLAT!!! ignler narkozlar yersin ama hic biri insanlarin "kiz daha doğurmadın mi bitane getir"demeleri kadar acitmaz insani.
Annene ablana anlatmazsin üzülürler diye dertlesecek kimsen yoktur kendini kendini yer bitirirsin.
Her ay adet oldugunda yastığı agzina alir ağlarsın hüngür hüngür.Benim gibi binlerce kadin vardir ANNE olmak isteyen ama olamayan...
ALLAHIM BEBEGINI COPE ATAN ONU ÖLÜME TERK EDEN KADINLAR YERİNE BIZIM GIBI DEGIL BEBEGI COPE ATMAK BEBEK OLSUN DIYE DÜNYANIN ILACINI KULLANAN ANNELIGI HAK EDEN BANA BENIM GIBI OLAN KARDESLERIME VER...
Amin amin sende benimle aynı durumdasın isyan etmek gibi olmasın ama biz böyle sınanıyoruz Rabbim de onlara veriyor ama kıymet bilmiyorlar artık hayal kurar oldum birisi bebeğini bırakıcaksa benm kapıma bıraksın diye artık kadar çaresizlik içindeyim hiç muhabbetim olmayan insanlar bile sorar oldu o kadar bunalıyorumki Rabbim den başka kimsem yok

Üzülüyorum sizin gibi gencecik, daha yirmisinin başında kadınların hayatını kendine bu şekilde zindan etmesine, çocuk diye kahrolup hayatı kaçırmasına...
Hayat bundan mı ibaret? Yapacağınız, yapmak istediğiniz hiç mi birşey yok da herşeyinizi buna bağlıyorsunuz. Olmayınca dünya bitmiş siz de altında kalmışsınız gibi davranıyorsunuz?
Bu yaşlarınız geri gelmez. Bu yaşlarınızı böyle kahrolarak ziyan etmeyin.

eger 97 liysen yasin cok genc, simdiden bu kadar karamsar olmana ne gerek var, yani dr lar ne dedi bilmiyorum ama bu kadar umutsuzluk negatif enerjiyi de ceker, guzel dusun guzel yasa, cocuk olana kadar cocuksuz olmanin tadini cikar, Allahm nasup ettiyse, kaderinde varsa er ya da gec olacak, kendini bu kadar heder etme,cocuk hersey degil, herkes dogurmak zorunda degil, cocuk dogurmak cok buyuk marifet de degil....lutfen ben cok uzuluyorum bu konulara, anliyorum cok zor ama gececek inanin,

Haklısınız doğru ama ne bileyim insanız hani olucağını bilsem üzülmem bu kadar çalışmaya karar verdim kafami dagitmak için bu sart oldu

Amin amin sende benimle aynı durumdasın isyan etmek gibi olmasın ama biz böyle sınanıyoruz Rabbim de onlara veriyor ama kıymet bilmiyorlar artık hayal kurar oldum birisi bebeğini bırakıcaksa benm kapıma bıraksın diye artık kadar çaresizlik içindeyim hiç muhabbetim olmayan insanlar bile sorar oldu o kadar bunalıyorumki Rabbim den başka kimsem yok
Allaha sığınıcaz vermiyosa vardir bir bildiği 🌸🤲

Lutfen uzmeyin kendinizi rabbimin imtihani herkesi biseyle imtihan ediyor.bende yillarca atanamadigim icin kahrettim kendimi bi kadin cocuk dogurmayi ne kadar istiyorsa bende atanmayi o kadar istedim.benim icin dunyanin sonuydu sanki.ben cok istedikce rabbimde dahada uzak tutuyordu benden.en son nasip dedim isyandan uzaklastim cok sukur oldu.belki seninkide dert mi bunun yaninda diyeceksin ama herkese kendi derdi buyuk.daha yasiniz genc en guzel zamanlarinizi uzulerek heba etmeyin.sizin sucunuz degil herseyde var bi hayir allah sizede nasip edecek insallah

Lutfen uzmeyin kendinizi rabbimin imtihani herkesi biseyle imtihan ediyor.bende yillarca atanamadigim icin kahrettim kendimi bi kadin cocuk dogurmayi ne kadar istiyorsa bende atanmayi o kadar istedim.benim icin dunyanin sonuydu sanki.ben cok istedikce rabbimde dahada uzak tutuyordu benden.en son nasip dedim isyandan uzaklastim cok sukur oldu.belki seninkide dert mi bunun yaninda diyeceksin ama herkese kendi derdi buyuk.daha yasiniz genc en guzel zamanlarinizi uzulerek heba etmeyin.sizin sucunuz degil herseyde var bi hayir allah sizede nasip edecek insallah
Hic dert mi bu dermiyim onca yıl okuyup emek veriyosunuz sizde tabiki insan üzülür rabbim herkesin gönlüne gore versin insAllah

Aynı durumdayz cnm ve inan bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum her ay 96 lıyım 3 senelik evliyim hala yok bebiş.😔

97lisiniz galiba çok küçüksünüz henüz 🤦🏻‍♀️Yani çocuk istemekte haklısınız da bu yaşta o hormon iğnelerine ilaçlara gerek var mıydı bilmiyorum. Biraz salın daha yaşıtlarınız evlenmedi bile sorana evliliğimin tadını çıkarıyorum olur zamanla deyin geçin. Doğru zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz inşallah

Olmuyorsa vardır bunda bir hayır 😔 bu kadar eziyet etme kendine.

Yani gerçekten Allah sizi bildiği gibi yapsın diyeceğim 🤦‍♀️
İlk satırları okurken kadın evladını kaybetmiş dedim devam edemedim bir süre. Devamını okuyunca anladım derdinizi..
Daha genceciksiniz bir durun yahu dünyanın en kötü derdi başınıza gelmiş gibi niye zindan ediyorsunuz bu hayatı? Her şeyin doğru bir zamanı vardır, sorun varsa tedavisi vardır o da yoksa başka birçok yolu var anne olmanın. Tabi ki Allah hak eden ve isteyen herkese versin. Stres size asla yardımcı olmaz bu konuda, gerekirse psikolojik destek almalısınız.

Konunun başını okuyunca korktum biran bu kadar derinden kahrolmak için çok gençsiniz neden hemen vücudunuza kendinize eziyet ediyorsunuz ki ya. Yaşayın hayatınızı çocuk büyütmekte çok zor biraz özgürlüğünde tadını çıkarın. 23 yaş ne ki

Hic dert mi bu dermiyim onca yıl okuyup emek veriyosunuz sizde tabiki insan üzülür rabbim herkesin gönlüne gore versin insAllah
Insan emek verdigi herseye uzulur bu bi cicek bile olsa.sizde emek verip tedavi oluyorsunuz rabbim hicbir emegi bosa cikarmaz guzel dusunun.hayatinizin odak noktasina koymayin ama yipranirsiniz.isteyin fakat o olmazsa yasayamam dayanamam demeyin.mevlananin allah der ki diye bi siiri var onu dinleyin oyle iyi gelecek ki size

Ben sizden epey sayılmasa da yaşça büyüğüm, kendim için bile yaş olarak strese girmedim.
Siz neden bu kadar bunalıma girdiniz bu konuda?
Yaşınız 30'a yakın bile sayılmaz

Gercekten sizin anne olma güdunuzu anliyorum saygimda var ama 23 yasinda dunyalari basina yıkılmış gibi davranmaniza cok sasirdim bu forumda 30 35 inde evlenmisbokere Oniki kere tup tedavisi görmüş yasi kirka kirkbese dayanmis hala bir yumurtayla senenin oniki ayi sizin bi kerede aldiginiz narkozu hormonu senelerce almış insanlari bi acip okursaniz caresizligin ne demek oldugunu anlar biraz kendinize gelirsiniz.. nerden baksan 20 sene dogal yada tup deneme sansiniz var bence sikayet degil sukur edin onumde uzun seneler var sansim var caresiz degilim diye...

97 ‘liler kaç yaşında oluyordu arkadaşlar ben hesaplayamadım.
Bu şekilde bir konuyla benim yaptığım yaş hesabı tutmuyor çünkü.
Arkadaşım bir sakin ol, bu ne karamsarlık. Sandım ki 40 yaşı geçeli olmuş bir hayli , bu ruh haliyle olacağı varsa da olmaz.

Back
X