Ben o sekılde dusunmuyorum plastık cerrahı yaptırmak ıstedugım halde zamanında yapmamıstı daha once 1 kere yaptırmıssın demıstı uzerınden 1.5 yıl gectı tekrarlanmasını ıstıyorum demıstım burun ıcınde kalıcı hasarlara sebep oldugunu oyle sık sık tekrarlanmasını uygun gormedıgını belırtmıstı burun ameliyatı yapmak ıcın de demedı bunu cunku rınoplastıyı sordum oyle söyleyınce oyle bı sıkıntı yok burnunda gerek yok yaptırma bosver demıstı ne burun dolgusunu ne rınoplastıyı onermemıstı cıddı burun problemın olsa rınoplastıyı onerıyor.bende aradan bıraz zaman gectı baska bır dr a rınoplastı olmustum.tabıkı burun zamanla buyuyen degısen bır organ ılk gun kı gıbı durması ımkansız nasıl dolgudakı madde zamanla erıyor ıse rınoplastıde de zamanla ıyı bakılmazsa sekıl bozuklukları olabılıyor.burun dolgusunu yapan kısının cok ıyı olması gerektıgını soylemıstı ben yapmıyorum demıstı burunıcını gormeden sırınga ıle dolgu enjekte edıyoruz burunıcındekı kılcal damarlara denk geldıgınde burun ıcı ani kanamalara burunıcı hasarlara o bölgede kısmı doku hıssının kaybına sebep olabılıyor bu yüzden ben bu riski alıp yapmıyorum demıstı cok once dermatologa yaptırmıstım 1.5 yıl kullanmıstım burnuma dokununca o dolgu maddesını hıssedıyordum kemer cıkıntı olmaması ıcın dolguyu cok ıyı kullanıp dagıtması gerekıyor hakkını yemeyeyım cok da guzel yapmıstı ama hem oradan taşınmıştım hem de arastırıp burun ıcınde hasarlara doku kaybı olmaya sebep olabılecegı kı bunlar 1-2 yılda tekrar yaptıranlar ıcındır 1 defa yaptırmakla olmayabılır ama kalıcı olmadıgı ıcın 2 yılda bı tekrarlıcaz bu da riskli oldugu ıcın yaptırmayıp rınoplastı olmustum