Dolgu topuk botlar

candiceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
77
0
36
Ankara
Arkadaşlar ben bu aralar Ankara'da dolgu topuk süet olan botlardan arıyorum ama bulamıyorum, nerelerde bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Kızlar yeni bot resimleri ekledim 2. sayfada:)

Son düzenleme:
nolur yardım edin kızlar.hiç mi görmediniz:)sadece bana mağaza ismi söyleyin:)taktım kafaya bu botları ve hiç karşıma çıkmadı, çıkanların da numaraları yoktu

kızlar resmini de ekliyorum 110 kişi bakmış kimse bilmiyor demek ki

Eklentiler

• $rachel-bilson-west-hollywood-salon-stop-02.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 93
uuu çok hoş duruyo gerçekten cnm ama nerde bulabileceğin hakkında bi fikrim yok açıkçası. ama bulursan bnada söylermisin bnde ankaradayımda :) hoşmuş gerçekten.

byt mağazasından aldım..kapadokya forumda var..ama her yerde bulursun....tabii bu süet değil ama süetleride vardı..

Son düzenleme:
uuu çok hoş duruyo gerçekten cnm ama nerde bulabileceğin hakkında bi fikrim yok açıkçası. ama bulursan bnada söylermisin bnde ankaradayımda :) hoşmuş gerçekten.

tatlım aslında inci de, zara da, bambi de vardı ama bir türlü gidip almaya zamanım olmadı.zamanım olduğunda da bahar geldi bunlar yavaş yavaş raflardan kalkmaya başladı ya da bulduğum ayakkabıların numaraları kalmamıştıgeçen gün forum ankara daki yeşil de buldum bir tane 38 numara kalmış nasıl sevindim anlatamam, tam kasaya ödeme yapmaya gidiyordum bir de baktım bir yerinde defosu vardı, içten astarı sökülmüş, ben de diktiririm alcam dedim, kasadaki görevliye burada defo var fiyattan düşer misinz dedim o da siz niye bunu alıyorsunuz dedi ve açılan astarı bir güzel açtı, ayakkabı gözümün önünde mahvoldu.hem de 34 tl idi.keşke adama demeseydim defosu var diyeşimdi de deli gibi arıyorum ama umudum kalmadı.

bir de tatlım yeşildeki resimdekinin aynısı değildi ama en azından dolgu topuk bir bottu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…