Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konunacilmak icin var zaten burasii ben sakinim siz sakin olum benceCanım buara çok konu açtığına denk geldim bi sakin ol Allah nasip ederse olur akışına bırak..
Canım yerleşme hissetme diye bişey yok psikolojik bunlar aynı adet belirtisi gebelık belirtisi olarak hissettiğimiz gibi bunu dışardan hissetmemiz mümkün değilKizlar gebe kalmadan omxe dollenme sirasinda veya sonrasinda yerlesmeyi hissettijii yada hissedenler oluyo belirti olabilirmi sizce
Stres döllenmeyi dolayısıyla hamileliği olumsuz etkileyen bir durum olduğu için. Yorum yazan arkadaş ço stres yaptığınızı düşündüğa için gayet kibarca sakin olmanızı istemiş. Ben kötü bir niyet göremedim.. Bu arada döllenme anlaşılmazKonunacilmak icin var zaten burasii ben sakinim siz sakin olum bence
Bende o bile yoktu dün düşünüyorum adet mı olacağım ya diyeStres döllenmeyi dolayısıyla hamileliği olumsuz etkileyen bir durum olduğu için. Yorum yazan arkadaş ço stres yaptığınızı düşündüğa için gayet kibarca sakin olmanızı istemiş. Ben kötü bir niyet göremedim.. Bu arada döllenme anlaşılmaz
Bebek döllenip rahme yerleşmeye başlayınca hafif batma şeklinde kasık ağrısı olur. O da bebeğin döllendiği tarafta olur genelde.. Yalnız bu süre 10.günü buluyor..
Açıkçası ben de tekmeleyene kadar hissetmiyordum.. tekmeledikten sonra gerçekten içimde bir can var dedimBende o bile yoktu dün düşünüyorum adet mı olacağım ya diye
Bebeği ultrasonda görmesem kalp atışını duymasam valla inanmayacağım o derece hissetmiyorum su tekme zamanına geçsek de hissetsem bari![]()
O dönem kaçıncı ay da başladı yada kaçıncı haftaAçıkçası ben de tekmeleyene kadar hissetmiyordum.. tekmeledikten sonra gerçekten içimde bir can var dedim![]()
20. Haftayı doldurduğumuzda. Sonra zaman geçtikçe o tekme attığı yere ben elimle dokununca oda aynı yere vuruyorduO dönem kaçıncı ay da başladı yada kaçıncı hafta![]()
Niye oraya vuruyordu20. Haftayı doldurduğumuzda. Sonra zaman geçtikçe o tekme attığı yere ben elimle dokununca oda aynı yere vuruyorduyaa Rabbim nasip etsin herkese çokkk amiiinnnnnnn
![]()
Amiiinnn aammiiiinnnnnnNiye oraya vuruyorduisteyen olmayan herkese canı gönülden diliyorum olsun hepsı hamıle kalsın mide bulantıları kusmalar yaşasınlar sağlıkla doğursunlar
![]()
O anları heyecanla bekliyorum video cekecegim bı daha yaşamayacağım tahmınenAmiiinnn aammiiiinnnnnnTepki veriyor sana işte.. ben buradayım diyor
![]()
Güzel günleriniz olsunO anları heyecanla bekliyorum video cekecegim bı daha yaşamayacağım tahmınen![]()
Amin canım çok sağolGüzel günleriniz olsun![]()
Arkadaş gayet nazik bir dille sizin iyiliğiniz için yazmış bu çok kaba bir cevap oldu. Evet ben de bunu fark ettim her gün mutlaka yeni bir konunuzu görüyoruz biz stres yapsak da yapmasak da bebek nasipte olduğu zaman bize gelecek. Biliyorum çok istiyorsunuz ama çok duusnmek inanın fayda etmiyorKonunacilmak icin var zaten burasii ben sakinim siz sakin olum bence
Stres döllenmeyi dolayısıyla hamileliği olumsuz etkileyen bir durum olduğu için. Yorum yazan arkadaş ço stres yaptığınızı düşündüğa için gayet kibarca sakin olmanızı istemiş. Ben kötü bir niyet göremedim.. Bu arada döllenme anlaşılmaz
Bebek döllenip rahme yerleşmeye başlayınca hafif batma şeklinde kasık ağrısı olur. O da bebeğin döllendiği tarafta olur genelde.. Yalnız bu süre 10.günü buluyor..
Amiiinnnnn canımmmm. Sizin de inşaLLAHAmin canım çok sağolsizin de inşallah oğlusunuzla sağlıklı huzurlu ömrünüz olsun
Ben hiç baygınlık yaşamadım öyle tvlerdeki gibiaynen bende karnım göbegim şişmese hamılelik belirtisi mide bulantısı aşerme baygınlık hiçbiri olmadı yaniii,
Hergun konunacmak yasakmi ben onu anlamadm ayrica stresten vs degil mersk ediuorum ogrenmem istiyorum sohbet olsum diyen burda konu acinca gozemi batiyo anlamis degilimArkadaş gayet nazik bir dille sizin iyiliğiniz için yazmış bu çok kaba bir cevap oldu. Evet ben de bunu fark ettim her gün mutlaka yeni bir konunuzu görüyoruz biz stres yapsak da yapmasak da bebek nasipte olduğu zaman bize gelecek. Biliyorum çok istiyorsunuz ama çok duusnmek inanın fayda etmiyor