Dollenme belirtisi

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar gebe kalmadan omxe dollenme sirasinda veya sonrasinda yerlesmeyi hissettijii yada hissedenler oluyo belirti olabilirmi sizce

Kizlar gebe kalmadan omxe dollenme sirasinda veya sonrasinda yerlesmeyi hissettijii yada hissedenler oluyo belirti olabilirmi sizce
Canım yerleşme hissetme diye bişey yok psikolojik bunlar aynı adet belirtisi gebelık belirtisi olarak hissettiğimiz gibi bunu dışardan hissetmemiz mümkün değil 🤷🏻‍♀️
benım suan mıde bulantım olmasa arada hamıleyim bıle demeyeceğim o derece sadece adet olacak gibi hissediyorum bebeği bile hissedemiyorum küçük olduğu ıcın 🤷🏻‍♀️

Konunacilmak icin var zaten burasii ben sakinim siz sakin olum bence
Stres döllenmeyi dolayısıyla hamileliği olumsuz etkileyen bir durum olduğu için. Yorum yazan arkadaş ço stres yaptığınızı düşündüğa için gayet kibarca sakin olmanızı istemiş. Ben kötü bir niyet göremedim.. Bu arada döllenme anlaşılmaz
Bebek döllenip rahme yerleşmeye başlayınca hafif batma şeklinde kasık ağrısı olur. O da bebeğin döllendiği tarafta olur genelde.. Yalnız bu süre 10.günü buluyor..

Stres döllenmeyi dolayısıyla hamileliği olumsuz etkileyen bir durum olduğu için. Yorum yazan arkadaş ço stres yaptığınızı düşündüğa için gayet kibarca sakin olmanızı istemiş. Ben kötü bir niyet göremedim.. Bu arada döllenme anlaşılmaz
Bebek döllenip rahme yerleşmeye başlayınca hafif batma şeklinde kasık ağrısı olur. O da bebeğin döllendiği tarafta olur genelde.. Yalnız bu süre 10.günü buluyor..
Bende o bile yoktu dün düşünüyorum adet mı olacağım ya diye 🤣
Bebeği ultrasonda görmesem kalp atışını duymasam valla inanmayacağım o derece hissetmiyorum su tekme zamanına geçsek de hissetsem bari 😁

Stres yapmayın bu arada ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar geç oluyor oluruna bırakın söyle bı kaç ay korunmadan ohh özgürce yaşayacağım (anladınız benı ☺️) o zaman hamıle kalınıyor asıl stres yaptıkça tahminımce yumurta kalitesi de etkileniyor ve hamıle kalamıyorlar 🧐

Bende o bile yoktu dün düşünüyorum adet mı olacağım ya diye 🤣
Bebeği ultrasonda görmesem kalp atışını duymasam valla inanmayacağım o derece hissetmiyorum su tekme zamanına geçsek de hissetsem bari 😁
Açıkçası ben de tekmeleyene kadar hissetmiyordum.. tekmeledikten sonra gerçekten içimde bir can var dedim 😍

O dönem kaçıncı ay da başladı yada kaçıncı hafta 😅
20. Haftayı doldurduğumuzda. Sonra zaman geçtikçe o tekme attığı yere ben elimle dokununca oda aynı yere vuruyordu 😍 yaa Rabbim nasip etsin herkese çokkk amiiinnnnnnn 🤲🤲🤲

20. Haftayı doldurduğumuzda. Sonra zaman geçtikçe o tekme attığı yere ben elimle dokununca oda aynı yere vuruyordu 😍 yaa Rabbim nasip etsin herkese çokkk amiiinnnnnnn 🤲🤲🤲
Niye oraya vuruyordu 😁 isteyen olmayan herkese canı gönülden diliyorum olsun hepsı hamıle kalsın mide bulantıları kusmalar yaşasınlar sağlıkla doğursunlar 🤣🤣

Niye oraya vuruyordu 😁 isteyen olmayan herkese canı gönülden diliyorum olsun hepsı hamıle kalsın mide bulantıları kusmalar yaşasınlar sağlıkla doğursunlar 🤣🤣
Amiiinnn aammiiiinnnnnn 😁😂 Tepki veriyor sana işte.. ben buradayım diyor 😍

Konunacilmak icin var zaten burasii ben sakinim siz sakin olum bence
Arkadaş gayet nazik bir dille sizin iyiliğiniz için yazmış bu çok kaba bir cevap oldu. Evet ben de bunu fark ettim her gün mutlaka yeni bir konunuzu görüyoruz biz stres yapsak da yapmasak da bebek nasipte olduğu zaman bize gelecek. Biliyorum çok istiyorsunuz ama çok duusnmek inanın fayda etmiyor

aynen bende karnım göbegim şişmese hamılelik belirtisi mide bulantısı aşerme baygınlık hiçbiri olmadı yaniii,

aynen bende karnım göbegim şişmese hamılelik belirtisi mide bulantısı aşerme baygınlık hiçbiri olmadı yaniii,
Ben hiç baygınlık yaşamadım öyle tvlerdeki gibi 😁 bulantı ve kusmalarımde 11. Hafteden sonre başladı😁 tek belirtim kasıkta batma ve göğüs hassasiyeti e bunlar adet belrtileri de olduğu için adet olduğumu düşünmüştüm 🤭

Arkadaş gayet nazik bir dille sizin iyiliğiniz için yazmış bu çok kaba bir cevap oldu. Evet ben de bunu fark ettim her gün mutlaka yeni bir konunuzu görüyoruz biz stres yapsak da yapmasak da bebek nasipte olduğu zaman bize gelecek. Biliyorum çok istiyorsunuz ama çok duusnmek inanın fayda etmiyor
Hergun konunacmak yasakmi ben onu anlamadm ayrica stresten vs degil mersk ediuorum ogrenmem istiyorum sohbet olsum diyen burda konu acinca gozemi batiyo anlamis degilim

Back
X