Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ole dollenırken hısedılmez 1 hafta 10 gun sonra rahme tutunmasını hıssedebılenler oluyor tabı. ama bu sperm yumurtaya gırerkenkı zamanlar degılKızlar bugün benim doğurganlık şansımın en yüksek olduğu gün sevişmeden sonra karnıma batmamı desem ağrı mı bir sancı geldi ve bu ilk kez oldu acaba bu spermin yumurtaya tutunması olabilir mi? Bebek istiyorum artık ve Umutlanmak ta istemiyorum aslında ama çok heyecanlıyım![]()
Yani onu hissedemezsiniz bence yaMinnacık o yumurta ve sperm. İçinizde at koşturur ruhunuz duymaz
![]()
Hayırlısı olsunMinnacık olmaları hissetmemizi engellemez diye düşünüyorum benve umarım yanılmıyorumdur
![]()
yok ole dollenırken hısedılmez 1 hafta 10 gun sonra rahme tutunmasını hıssedebılenler oluyor tabı. ama bu sperm yumurtaya gırerkenkı zamanlar degıl![]()
Umudun niye kalmıyormuş canım, hamile kalmışsındır belki de nerden bileceksinöyle olduğunu ummuştumumudum kalmadı teşekkürler
![]()
yumurtanı hıssetmen ıcın senle baglantısı olması lazım yanı bı sinir bi damar.:) yumurta ayrı bır hucre . rahme cukur acıp dollenen yumurta yerlesınce o zaman sana baglantısı olur ancak ve ancak :) ahh ahh bu heyecanlar cok tatlı oluyo rabbım gonlune gore versın. hayırlısıyla 2 haftaya guzel haber alırsın ınsallahMinnacık olmaları hissetmemizi engellemez diye düşünüyorum benve umarım yanılmıyorumdur
![]()
Çok teşekkür ederimyumurtanı hıssetmen ıcın senle baglantısı olması lazım yanı bı sinir bi damar.:) yumurta ayrı bır hucre . rahme cukur acıp dollenen yumurta yerlesınce o zaman sana baglantısı olur ancak ve ancak :) ahh ahh bu heyecanlar cok tatlı oluyo rabbım gonlune gore versın. hayırlısıyla 2 haftaya guzel haber alırsın ınsallah![]()
Umarım öyle olurŞimdi herkes bana tepki gösterecek ama ben hamile kaldığım saniye hissetmiştim. Sabahta ne olduğunu anlayamadığım için anneme karnım ağrıyor demiştim tabi sağlıksız Bi gebelikti gitti. İnşallah seninde öyle olmuştur elinden geldiğince düşünmemeye çalış![]()
yarışı kazanınca anneaağğğ ben kazandımmmm diye bir ses duymayı umuyorum hadi bakalım hissedersem yazıcam agdhshaYani onu hissedemezsiniz bence yaMinnacık o yumurta ve sperm. İçinizde at koşturur ruhunuz duymaz
![]()
İnanırım da nasıl ne hissettin?Şimdi herkes bana tepki gösterecek ama ben hamile kaldığım saniye hissetmiştim. Sabahta ne olduğunu anlayamadığım için anneme karnım ağrıyor demiştim tabi sağlıksız Bi gebelikti gitti. İnşallah seninde öyle olmuştur elinden geldiğince düşünmemeye çalış![]()