• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Döllenme hissedilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dycle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
8
5
1
27
Kızlar bugün benim doğurganlık şansımın en yüksek olduğu gün sevişmeden sonra karnıma batmamı desem ağrı mı bir sancı geldi ve bu ilk kez oldu acaba bu spermin yumurtaya tutunması olabilir mi? Bebek istiyorum artık ve Umutlanmak ta istemiyorum aslında ama çok heyecanlıyım 😍👻

Umutlanma zaten sadece bekle canım aklından da bebek düşüncesini kesinlikle çıkar ilişkinin tadını çıkart döllenme belli olur diye bir yazı hiç okumadım çok araştırdım ama öyle hemen belli olacak bir şey değil en kesin çözüm öncelikle adet geçmesi falan işte adete yakın belirtiler bile kesin bi sonuç değil hakkında hayırlısı olsun inşaAllah

Kızlar bugün benim doğurganlık şansımın en yüksek olduğu gün sevişmeden sonra karnıma batmamı desem ağrı mı bir sancı geldi ve bu ilk kez oldu acaba bu spermin yumurtaya tutunması olabilir mi? Bebek istiyorum artık ve Umutlanmak ta istemiyorum aslında ama çok heyecanlıyım 😍👻
yok ole dollenırken hısedılmez 1 hafta 10 gun sonra rahme tutunmasını hıssedebılenler oluyor tabı. ama bu sperm yumurtaya gırerkenkı zamanlar degıl:dondurma:

Batmalar yumurtlamanin devam ettigini gosterir. Bilimsel olarak hissetmemiz mumkun degil. Rabbim gonlunize gore versin

Minnacık olmaları hissetmemizi engellemez diye düşünüyorum ben 🙄 ve umarım yanılmıyorumdur 👻

Minnacık olmaları hissetmemizi engellemez diye düşünüyorum ben 🙄 ve umarım yanılmıyorumdur 👻
yumurtanı hıssetmen ıcın senle baglantısı olması lazım yanı bı sinir bi damar.:) yumurta ayrı bır hucre . rahme cukur acıp dollenen yumurta yerlesınce o zaman sana baglantısı olur ancak ve ancak :) ahh ahh bu heyecanlar cok tatlı oluyo rabbım gonlune gore versın. hayırlısıyla 2 haftaya guzel haber alırsın ınsallah:KK49:

Şimdi herkes bana tepki gösterecek ama ben hamile kaldığım saniye hissetmiştim. Sabahta ne olduğunu anlayamadığım için anneme karnım ağrıyor demiştim tabi sağlıksız Bi gebelikti gitti. İnşallah seninde öyle olmuştur elinden geldiğince düşünmemeye çalış 🤗

yumurtanı hıssetmen ıcın senle baglantısı olması lazım yanı bı sinir bi damar.:) yumurta ayrı bır hucre . rahme cukur acıp dollenen yumurta yerlesınce o zaman sana baglantısı olur ancak ve ancak :) ahh ahh bu heyecanlar cok tatlı oluyo rabbım gonlune gore versın. hayırlısıyla 2 haftaya guzel haber alırsın ınsallah:KK49:
Çok teşekkür ederim 🙏 inşallah hayırlısıyla 🙏🌸

Şimdi herkes bana tepki gösterecek ama ben hamile kaldığım saniye hissetmiştim. Sabahta ne olduğunu anlayamadığım için anneme karnım ağrıyor demiştim tabi sağlıksız Bi gebelikti gitti. İnşallah seninde öyle olmuştur elinden geldiğince düşünmemeye çalış 🤗
Umarım öyle olur 🙏 ❤️

Ben hissedilebileceğine inanırım🍀 bedeninizi dinlemeniz onunla iletişm halinde olmamın bir şekildir.
Dünyanın dört bir yanında rahim yumurtalık farkındalığı adında meditasyonlar yaparak rahmi ve yumurtalarıyla iletişime geçtiğini anlatan insanlar var.
Kim bilir siz de bedeninizi tanıyor ve dinliyor olabilirsiniz😇 gönlünüzdeki olsun🤞🏼

İnanırım da nasıl ne hissettin?

Back
X