- 28 Kasım 2021
- 93
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bebisvarmi
Dollenme olduysa hisseden varmi ne gibi belirtiler olur ilklerde yardim ci olursaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç hissetmedim yaa...ama her vücut farklı işte maalesef strese sokma kendiniDollenme olduysa hisseden varmi ne gibi belirtiler olur ilklerde yardim ci olursaniz sevinirim
insallah bu ay tutar ya tesekkurler cvp icin cok saolunBen oğluma hamile kaldıgmda sol kasıgımda kanat çırpması gıbı bı bis olmustu.Ozaman hıssetmıstım hamile kaldgmı. Kelebek bir yere sıkısır ve kanat cırpar ya aynı öyle bi his 1 dakika kadar sürdü
o hissi anlatamam hem komık hem heyecanlı
Bide ben hiç üşüyen bi tip değilim eylul ayıydı yelek patik ne bulsam giyiyordum rengim atmstı resmen
Surekli bi uyku hali,
Sonra çok fazla bel ağrısı yaşadım..
Yerleşme kanaması vs seklınde devam etti.
İnşallahinsallah bu ay tutar ya tesekkurler cvp icin cok saolun
Cok stres var ya surekli arastirma icindeyim piskoloji gitti yniBen hiç hissetmedim yaa...ama her vücut farklı işte maalesef strese sokma kendini
Amin insallah ya cok stres var ustumdeİnşallah![]()
Rabbim gönlümüze göre hayırlısını kolaylıkla nasip etsın
![]()
Ne zaman bu stresi birakirsaniz o zaman hamile kalacaksiniz.Cok stres var ya surekli arastirma icindeyim piskoloji gitti yni
Ne zamandır deniyorsun?Amin insallah ya cok stres var ustumde
Ne zaman bu stresi birakirsaniz o zaman hamile kalacaksin
22 sinde doktora gittim ilac verdi proxywomen esimede proxymen o gece basladik denemeye 3 gun sonrada yumurtalama gunum 22 sinden beri deniyoruz ama kasiklarim ve belimin ortadinda cok agri var bide sut kivaminda bi akintiNe zamandır deniyorsun?
10 gün sonra test yapabılrsn canm varsa çıkar zaten umarm hamilesindir22 sinde doktora gittim ilac verdi proxywomen esimede proxymen o gece basladik denemeye 3 gun sonrada yumurtalama gunum 22 sinden beri deniyoruz ama kasiklarim ve belimin ortadinda cok agri var bide sut kivaminda bi akinti
Dollenme genelde hissedilmez. Yumurtlama hissedile bilir. Ondan sonraki belirtiler yumurtlama belirtileri ola bilir. Dollenip rahme tutundukdan sonra salgilanan hcg hormonuyla belirtiler yavas yavas başlar. Ama 3 gunluk dollenmeyi hissedemezsinDollenme olduysa hisseden varmi ne gibi belirtiler olur ilklerde yardim ci olursaniz sevinirim
10 gun sonra test yapcam insallah tutar bu ay ya tesekkurler buaradaDollenme genelde hissedilmez. Yumurtlama hissedile bilir. Ondan sonraki belirtiler yumurtlama belirtileri ola bilir. Dollenip rahme tutundukdan sonra salgilanan hcg hormonuyla belirtiler yavas yavas başlar. Ama 3 gunluk dollenmeyi hissedemezsin
InsaAllah tatlim10 gun sonra test yapcam insallah tutar bu ay ya tesekkurler buarada
Yapma işte kafanı topla derin nefes al kendini mutlu hissedeceğin şeyler yapCok stres var ya surekli arastirma icindeyim piskoloji gitti yni
Cok tesekkur ederim 1 oglum var 8 yasinda ikincisini istiyoruz ama 8 yildir olmuyo bu ay bekliyoruz hsyirliysa olur insallah Allah isteyene nasip etsinYerleşme kanaması görmüştüm. Başka da bir belirti yaşamadım. Gerçi ben genel olarak belirti yaşamadım. Bir iki bulantı yaşamıştım o da adetim gecikmisti bir o. İkinci gebeligimde hele hiçbir belirti vermedi bulanti dahil. Söylemesi kolay biliyorum ama fiziksel bir sıkıntı olmamasina rağmen gebelik gerçekleşmiyorsa sebebi genelde psikolojik oluyor. Sebepsiz infertiliteyi de ayrı tutuyorum. Benim görümcemin bir yıl çocuğu olmadi. Bir sıkıntı da yok gibiydi. Ama ailevi birkaç şeyden bunalmış galiba. Çağırdım bana gel uzaklaş oradan dedim. Kaynanamla beraber geldiler. İki hafta kadar kaldı benim oglanla oynadı etti, rahatladı, kafasını dağıttı. Evine döner dönmez gebe kaldi. Kafaya takmak da çok etkiliyor.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.