Oluyor canım hiç belli olmazMerhabalar ben iki ay önce gebelik düşünmeye ve çalışmaya başladım bunun için bugün regl olmam lazımdı ama olmadı ama hafif hafif regl sancısı gibi sancilarim oluyor. İki hafta öncesinde de sol yumurtalık kismimda batisma ve ağrı hissetmiştim gebe olabilir miyim? Acaba regl sancısı döllenme olmuş olsa bile sancı hissedilir mi?
Teşekkür ederim canım bakalım bir 5 gün bekleyeyim diyorum hemen çıkmaz sanırım testte değil mi?Oluyor canım hiç belli olmaz
Çoğunlukla herkes regl sancısına benzer şekilde belirtilerin olduğunu söylerler.İsterseniz test yapın inşAllah gebesinizdirMerhabalar ben iki ay önce gebelik düşünmeye ve çalışmaya başladım bunun için bugün regl olmam lazımdı ama olmadı ama hafif hafif regl sancısı gibi sancilarim oluyor. İki hafta öncesinde de sol yumurtalık kismimda batisma ve ağrı hissetmiştim gebe olabilir miyim? Acaba regl sancısı döllenme olmuş olsa bile sancı hissedilir mi?
Çok teşekkür ederim cevabınız için vallahi yapacağımÇoğunlukla herkes regl sancısına benzer şekilde belirtilerin olduğunu söylerler.İsterseniz test yapın inşAllah gebesinizdir
Sonuçta regl geçmiş oluyor nasılsa yapın gitsinÇok teşekkür ederim cevabınız için vallahi yapacağımerken gebelik testi yaparım belki yarın yazacağım buraya sonucu inslalah Allah'ım isteyen hepimize nasip etsin
Evet birkaç gün geçsin olmazsan yapTeşekkür ederim canım bakalım bir 5 gün bekleyeyim diyorum hemen çıkmaz sanırım testte değil mi?
Çok teşekkür ederim cevabınız için vallahi yapacağımÇoğunlukla herkes regl sancısına benzer şekilde belirtilerin olduğunu söylerler.İsterseniz test yapın inşAllah gebesinizdir
TabiiSonuçta regl geçmiş oluyor nasılsa yapın gitsinbenide etiketler misin merak ettim sonucunuzu
Amiinn Rabbim bekledikleriimizi hayırlısıyla nasip etsin
Erken gebelik testim.pozitif çıktı ama bel.agrim xok ve kaygı yapıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olurRegl öncesine benzer belirtiler yaşanabiliyor. Hafif karın ağrısı, şişkinlik gibi. Ben tam regl olacağım gün test yapmıştım. Regl olacağıma, gebe olmadığıma emindim çünkü belirtiler aynı regl gibiydi. O gün çizgi silikti. Ertesi sabah (1 günlük gecikmede) çift çizgiye döndü. Garanti olsun derseniz birkaç gün daha gecikmeyi bekleyin. Çünkü adet döngünüzün kaç gün olduğu, döllenme günü vs de etkileyebiliyor testi.
kaset yapsaydınız keşke daha net olurdu zaten adet gününüz gelmiş eğer olmazsanız sabah birde kaset test yapın daha garanti sonuç veriyorErken gebelik testim.pozitif çıktı ama bel.agrim xok ve kaygı yapıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Tamam onu da denerim ama kan testi vermeye gidin dedi doktorum aksmaa gitmeyi düşünüyorum aslındakaset yapsaydınız keşke daha net olurdu zaten adet gününüz gelmiş eğer olmazsanız sabah birde kaset test yapın daha garanti sonuç veriyor
Tebrik ederiimm canımm kan testi verin artışı gözlemleyin inşAllah sağlıcakla ilerlerErken gebelik testim.pozitif çıktı ama bel.agrim xok ve kaygı yapıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Çok teşekkür ederim canım çok sağol inşallahTebrik ederiimm canımm kan testi verin artışı gözlemleyin inşAllah sağlıcakla ilerler
Biraz geç oldu ama gebeymişimSonuçta regl geçmiş oluyor nasılsa yapın gitsinbenide etiketler misin merak ettim sonucunuzu
Amiinn Rabbim bekledikleriimizi hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?