Gebeliğe Hazırlık Döllenmede ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozdesevim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
4
1
1
33
Merhaba ben 6 aydır gebelik için uğraşıyorum.yumurtlama dönemim iki gün önce bitti birden belime agrı girdi devamında bisüre sonra kasık ağrısıyla birleşti.ve dizkapaklarıma kadar agrım oldu.sabaha kadar geçmedi.acaba döllenme mi yaşıyorum yada döllenme olurken böyle ağrılar olur mu yaşayan var mı

Merhaba, benim de reglim bittiği ertesi gün korunmasız ilişki oldu ella aldim o gunden beri yani 21 inden beri ağrı yaşıyorum kasıklarımda ve belimde. 28 inde doktora gittim kist falan yok hersey normal dedi. Ama agrım hala devam ediyor. Ovulasyon testi falan hic kullanmadim yumurtlama dönemimi bilmiyorum. Takvim uygulaması dışında ki onlar genel bilgi veriyor guvenilir degil. Dun test yaptım negatif çıktı 14 unde adet olacağım adet günü tekrar test yapacağım. Başta ertesi gün hapındandandır dedim ama hala devam ediyor. Eğilince özellikle sağ kasığıma ağrı giriyor ve nerdeyse saat başı wc deyim😕
Negatifse eğer kasık fıtığı icin doktora gideceğim. Anlamadım hamilelik belirtileri her tür hastalık belirtilerine benziyor :KK12:
Gelişme olursa yazar misin buraya da :)

Son düzenleme:
Ben şöyle bişey yaşadım.
Yumurta çatladığını düşündüğüm gün 1 beraberlik oldu. Sabahına uyanırken sol kasığıma öyle şiddetli bir sancı girdi ki.
Şiş girdi çıktı resmen. Ve yerinin acısını 1 gün boyunca hissettim.
Bu yerleşme oldu galiba demiştim. Öyleymiş

Merhaba, benim de reglim bittiği ertesi gün korunmasız ilişki oldu ella aldim o gunden beri yani 21 inden beri ağrı yaşıyorum kasıklarımda ve belimde. 28 inde doktora gittim kist falan yok hersey normal dedi. Ama agrım hala devam ediyor. Ovulasyon testi falan hic kullanmadim yumurtlama dönemimi bilmiyorum. Takvim uygulaması dışında ki onlar genel bilgi veriyor guvenilir degil. Dun test yaptım negatif çıktı 14 unde adet olacağım adet günü tekrar test yapacağım. Başta ertesi gün hapındandandır dedim ama hala devam ediyor. Eğilince özellikle sağ kasığıma ağrı giriyor ve nerdeyse saat başı wc deyim😕
Negatifse eğer kasık fıtığı icin doktora gideceğim. Anlamadım hamilelik belirtileri her tür hastalık belirtilerine benziyor :KK12:
Gelişme olursa yazar misin buraya da :)
Tabikide yazarım bende reglimi beklicem ellanın yan etkilerinde agrı var mı baktın mı ona peki

Evet baktim ama 3-5 gün sürüyor yan etkileri. Benim gibi bu kadar uzun zaman değil. Bu ilaca rağmen hamile kalırsam cidden vücudumu tebrik edeceğim bebegimin de alnından öpeceğim bu nasıl bir inatla dünyaya gelme hırsı diye :)
Rabbim bebek isteyen anne olmak isteyen herkesin 9 ay rahmini omur boyu kucağını doldursun inşallah.

Son düzenleme:
Nasıl bir ağrı oluyor. Merakım şu yüzden daha böyle hareket ettikçe karnıma kramp gibi belirgin bir yerde sancı oluyor 3 gündür ve bu aralar yumurtlama dönemi olmalı. Ayrıca dizlerimde aşırı ağrı hissediyorum battaniye falan örtüyorum dinlensin diye o derece :)

Ağrı sancı batma arası zaman zaman sızlama karışık.
Seni cok iyi anlıyorum baharin bu yumuşak ılık havalarında insanı boyle yaşatıyor :)

Eklentiler

• 20200505_173519.webp
    20200505_173519.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 155
Malesef canim dollenme olurken vucuttan bunu anlayamayiz cunku vucutta anlayamiyor o ara. Yumurtladigin icin bu belirtilerin

Nasıl bir ağrı oluyor. Merakım şu yüzden daha böyle hareket ettikçe karnıma kramp gibi belirgin bir yerde sancı oluyor 3 gündür ve bu aralar yumurtlama dönemi olmalı. Ayrıca dizlerimde aşırı ağrı hissediyorum battaniye falan örtüyorum dinlensin diye o derece :)
Benim dün uzun süre bel agrım oldu uyuyna kadar geçmedi fıtık agrısı gibi 2 saat sonra kasıklarım agrıdı regl olcakmışım gibi diyim.sonra kasıklarımdan başlayığ diz kapaklarıma kadar agrı oldu.arada da sağ yumurtalıgım agrıyo daha çok bacagımı sıkıştırıp oturunca

Benim dün uzun süre bel agrım oldu uyuyna kadar geçmedi fıtık agrısı gibi 2 saat sonra kasıklarım agrıdı regl olcakmışım gibi diyim.sonra kasıklarımdan başlayığ diz kapaklarıma kadar agrı oldu.arada da sağ yumurtalıgım agrıyo daha çok bacagımı sıkıştırıp oturunca
Inşallah bebiş vardır 😍

Ben şöyle bişey yaşadım.
Yumurta çatladığını düşündüğüm gün 1 beraberlik oldu. Sabahına uyanırken sol kasığıma öyle şiddetli bir sancı girdi ki.
Şiş girdi çıktı resmen. Ve yerinin acısını 1 gün boyunca hissettim.
Bu yerleşme oldu galiba demiştim. Öyleymiş
Yaşadığınız yerleşme olamaz.. çünkü sperl şumurtayla 3 günde buluşp döllenip 10 fün içerisinde rahme yerleşiyor.. 1 günde olup bitmiyor herşey

Back
X