döllenmiş yumurta rahme yerleşirken ağrı yapar mı?

TATLICIK

Evrenim&Berenim.herşeyim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
2.158
9
158
Diğer
hamile arkadaşlarıma sormak istiyorum siz çatlayan yumurtlama gününüzden sonraki 7 gün içinde rahimde bi ağrı farklılık hissettinizmi??

Son düzenleme:
hamile arkadaşlarıma sormak istiyorum siz çatlayan yumurtlama gününüzden sonraki 7 gün içinde rahimde bi ağrı farklılık hissettinizmi??

canım ben tamda o yedi günde müthiş ağrılar yaşadım o kadarki anlatamam ve o ayda hamile kaldım..

• Beğen
Reactions: 10N
canım ben tamda o yedi günde müthiş ağrılar yaşadım o kadarki anlatamam ve o ayda hamile kaldım..

çok teşekkürler cvp için:) dünya kadınlar günün kutlu olsun Allahım bebeğini ve seni korusun:)

valla çok sevindimm:) inşallah benim çektiğim ağrılarda bu sebepledir:)))

aslında olmaması için Rabbimin taktirinden başka bi sebep yok......

bu ay klomen kullandım bikaç yumurtam vardı çatladı ....

kanallarım açık rahimde bi sorun yok, eşimin 380 milyon ve % 78 hareketli sonuçları....

inşallah Rabbim bu ay nasip etmiştir 4buçuk yıllık evliyim ve bebeğimi çok özlüyorumm:(

canım çok saol teşekkür ederim.
bende 4.5 senedir evliyim
benimde eşimde problem yok :nazar:
ve bende yumurtlama tedavisi gördüm karından iğne vurundum çatladı ve sonuç pozitif umuyorum ve diliyorum inş hamilesindir az zaman sonrada öğrenirsin rabbim her arkadaşıma tattırsın beklemek ne zor ben çok iyi bilirim ve sende bana dua et sağlıkla kucağımada almayı nasip etsin yüce mevlam amiinn..

canım çok saol teşekkür ederim.
bende 4.5 senedir evliyim
benimde eşimde problem yok :nazar:
ve bende yumurtlama tedavisi gördüm karından iğne vurundum çatladı ve sonuç pozitif umuyorum ve diliyorum inş hamilesindir az zaman sonrada öğrenirsin rabbim her arkadaşıma tattırsın beklemek ne zor ben çok iyi bilirim ve sende bana dua et sağlıkla kucağımada almayı nasip etsin yüce mevlam amiinn..

çok teşekürler inşallah bende öğrenirim o mutlu haberi:)))):49:

inşallah sağlıkla sıhatle hayırlısıyla ve kolaylıkla doğsun bebeğin ... :nazar:

benımde 5.hafta 2 gunlukmus ılgınç ama usg de gordu öncekınde haftaya gel kalp atısını görürüz dedi .insan meraktan çatlıcak gb ağğruım çok fazla .doktor ağrılara çok iyi diyip duruyo

benımde 5.hafta 2 gunlukmus ılgınç ama usg de gordu öncekınde haftaya gel kalp atısını görürüz dedi .insan meraktan çatlıcak gb ağğruım çok fazla .doktor ağrılara çok iyi diyip duruyo

Allah sağlıkla kucağına aldığınıda göstersin:))):nazar:

inşallah bende boşuna heves etmiyorumdur:( şu bi hafta bi geçseydi....

ben aşılama sonucu hamile kaldım. tam o yedinci gün ve sonrasında inanılmaz ağrılarım olmuştu doktor bu iyiye işaret değişmişti. inşallah seninde öyle olur.

• Beğen
Reactions: 10N
ben aşılama sonucu hamile kaldım. tam o yedinci gün ve sonrasında inanılmaz ağrılarım olmuştu doktor bu iyiye işaret değişmişti. inşallah seninde öyle olur.

ayyy inşllahhhh :))) Allah sizede hayırlı sağlıklı doğum nasip etsinnn:))

5-6 günüm var bat inşallahh hamişimdirr:))) :49: ara ara acayip batmalar oluyo..... inşallah bebişim yapıyodur:emir_bebek:

tatlıcık merhaba bebegın hayırlı olsun.. bırsey sormak ıstıyorum sana dktrm bna cma cmrtesı ılskıye gır dedı.. dedgını yaptm dunden berı bıcak batması gbı kasık agrısı cekıyorum bırde bugun karnıma da gırmeye basladı senın agrın nasıldı ve kacıncı gun oldu..

Kızlar slm baya olmus sizler gireli ama yınede yazayım dedım 23 haziran 20 15te asılama m oldu bu gun 6.gun fakat sankı rahımde agrı var ara ara bunun belirtisi olan varmıydı

Aşırı Kasık ağrılarım var bacaklarımda ve belimde de var hafif lekelenmem olsu bugün fakat bugün kan testi yaptırdım da negatif çıktı normal testte yaptım onda da negatif çıktı ama midem falan bulanıyor ağrılarım çok fazla geç döllenme olabilir mi sizce dr hemen çıkmayabilir dedi ama 9-10 gün falan oldu korkuyorum

hamileligimin ilk haftasinda kramp gibi bi sanci hissetmistim, bebis istiyordum ama hamilelikten haberim yoktu:) yerlesme sancisi deniyormus sonradan ogrendim

Yaaa ben bu aralar heryere yazıyorum nolur yardımm :) 28 temmuz çatlatma iğnesi oldum öncesi 5 gün klomen kullandım şimdi rahimimde ve sağ kasığımda batmalar bazen şiddetleniyo bazen hafif ağrı oluyo böyle olup hamile olan var mı

Arkadaş lar mrb ilişkiden 14 gün sonra hamileik belirtilerinin hepsi oldu bugün de kanamam oldu ve kasıklarımda sabahtan beri bi ağrı var 14 gün geçti bilenler yazabilirbmi neden oluyo kanama sabah başladı hala devam ediyor :KK43:

Arkadaş lar mrb ilişkiden 14 gün sonra hamileik belirtilerinin hepsi oldu bugün de kanamam oldu ve kasıklarımda sabahtan beri bi ağrı var 14 gün geçti bilenler yazabilirbmi neden oluyo kanama sabah başladı hala devam ediyor :KK43:
Adetime 9 gün var erken olmuş olabilirmi ki daha önce hiç böyle bişey olmadı çünkü

kesinlikle oluyor. Hatta o kadar kötü oluyor ki bebeğin farkındaysanız düşük yapıyor muyum diye insanı korkutuyor.

Back
X