Dolup dolup taşmak/ (kv)

00heybengeldim00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
68
28
3
35
Selamlar herkese..
O kadar doluyum ki kafamın içinde yazmak isteyip haykırmak isteyip de sustuğum o kadar çok şey var ki.. Sadece şunu sormak istiyorum siz ne kadar sakin, mütevazi, saygılı, hürmetkar olsanız bile sizi kabullenemeyen ve sürekli laf eden eşlerinizin annesi (kv) hakkında ne düşünüyor nasıl altından çıkıyorsunuz olayların?
Yeni gelinini yanımda ballandıra ballandıra övmeleri, benim onlardan uzakta oturduğum için sürekli oğlunu kendisinden kopardığım düşüncesini önüme sürme çabaları, her yaptığıma kulp bulması,. evlenirken tek aldığı şeyin beyaz eşya olması ve bunu hala gözüme sokması,cimrilikte sınır tanımaması.. inanın kafaya takılcak biri değil ama sözleri o kadar çok batıyor ki artık.. Ben bir öğretmenim ve işime, eşime, çocuğuma konsantre olup güzel hayat yaşamak isterken onun bizden ne kadar uzakta olsa da verdiği negatif enerji ve huzursuzluk yetiyor enerjimi en aşağılara çekmeye..
Siz nasıl başa çıkıyorsunuz lütfen akıl verin??
Şimdiden teşekkürler..

Ben takmayarak başa çıkıyorum .
Mesela benım hakkımda kv birilerine bişey derse o kişi bana söylemeye kalktıgında direk susturuyorum .
Sorunu varsa yüzüme söylesın dıyorum .
He söylemıyo mu söyluyo ama takan kim ?
İlk seneler çok taktım çok üzüldüm .
Şuan okadar rahatım kı dalga geçiyorum . Dediği yaptıgı hareketlerle eşimde yanımda oda bana eşilik eder dalga geçerken ..

bu kadar takıyorsanız bu sizin kendi probleminiz
ben paramı kazanıyorsam eşim çocuğum ile problemim yoksa
dışardakilerin benim için sivri sinek kadar rahatsız ediciliği yoktur
çok takmayın
çok istiyorsa gelip beyaz eşyasını götürsün

Ben takmayarak başa çıkıyorum .
Mesela benım hakkımda kv birilerine bişey derse o kişi bana söylemeye kalktıgında direk susturuyorum .
Sorunu varsa yüzüme söylesın dıyorum .
He söylemıyo mu söyluyo ama takan kim ?
İlk seneler çok taktım çok üzüldüm .
Şuan okadar rahatım kı dalga geçiyorum . Dediği yaptıgı hareketlerle eşimde yanımda oda bana eşilik eder dalga geçerken ..

benim daha zamanım var sanırım bunu yapabilmek için. Şuan o kadar rahatsız oluyorum ki ondan. Görümcelerim ile kaynım ile aram o kadar iyiydi ki çok eğlenirdik şuan annesi yüzünden resmen onlar da ne arıyor ne soruyor. Kendisi uzakta ama negatif enerjisi hep yanıbaşımızda.. Nasıl alışıcam bu duruma bilemiyorum

Uzakta ki bir insanın size hiç bir zararı olamaz bence. Siz çok takmışsınız kayınvalidenizi.
Bence sizde bu biraz da rahatsızlık gibi olmuş.

benim daha zamanım var sanırım bunu yapabilmek için. Şuan o kadar rahatsız oluyorum ki ondan. Görümcelerim ile kaynım ile aram o kadar iyiydi ki çok eğlenirdik şuan annesi yüzünden resmen onlar da ne arıyor ne soruyor. Kendisi uzakta ama negatif enerjisi hep yanıbaşımızda.. Nasıl alışıcam bu duruma bilemiyorum
Benımde 2 kaynım var . Mesela onlar hiç etkilenmezmeler annesınden çünkü annesının huyunu bılırler .
Brelki insanlar kv nasıl bırını bıldıklerı ıcın ben çok rahat ayak uydurdum .

bu kadar takıyorsanız bu sizin kendi probleminiz
ben paramı kazanıyorsam eşim çocuğum ile problemim yoksa
dışardakilerin benim için sivri sinek kadar rahatsız ediciliği yoktur
çok takmayın
çok istiyorsa gelip beyaz eşyasını götürsün

işte bunu başaramıyorum eşimi arıyor dolduruyor. Ben ilk kez böyle şeyler yaşadığım için bayağı afalladım

Uzakta ki bir insanın size hiç bir zararı olamaz bence. Siz çok takmışsınız kayınvalidenizi.
Bence sizde bu biraz da rahatsızlık gibi olmuş.

uzaktan öyle görünüyor belki ama ben anlatabilğim kadarını paylaştım sadece. Ki uzakta olsa da bazen biz gidiyoruz bazen o geliyor hal ve hareketlerine , sözlerine katlanılcak gibi değil...

Siz hatayı susmakla yapıyorsunuz. Neden susuyorsunuz ki? Eşinizle aranız bozulcak diye mi? Siz haklı olduğunuz halde eşiniz arkanızda olduğu sürece sorun yok. Kaldı ki arkanızda olmasa bile susmayın. Ben her zaman bunu bilirim. Bir insan sırf yaşı büyük diye saygıyı haketmez. Saygı duyulmaya değerse saygı gösteririm. Daha en başından susmycaktınız. Şimdi eminim sussmazsanız kendinizi savunursanız kayınvalideniz çok daha çirkinleşecektr. Çünkü bugüne kadar sustunuz. Ben lafımı asla esirgemem, eğer konuşurken benim nasıl hissedecceğimi düşünmüyorsa ben hiç düşünmem anladığı dilden konuşurum. Size nasıl davranırsa öyle davranın.

Selamlar herkese..
O kadar doluyum ki kafamın içinde yazmak isteyip haykırmak isteyip de sustuğum o kadar çok şey var ki.. Sadece şunu sormak istiyorum siz ne kadar sakin, mütevazi, saygılı, hürmetkar olsanız bile sizi kabullenemeyen ve sürekli laf eden eşlerinizin annesi (kv) hakkında ne düşünüyor nasıl altından çıkıyorsunuz olayların?
Yeni gelinini yanımda ballandıra ballandıra övmeleri, benim onlardan uzakta oturduğum için sürekli oğlunu kendisinden kopardığım düşüncesini önüme sürme çabaları, her yaptığıma kulp bulması,. evlenirken tek aldığı şeyin beyaz eşya olması ve bunu hala gözüme sokması,cimrilikte sınır tanımaması.. inanın kafaya takılcak biri değil ama sözleri o kadar çok batıyor ki artık.. Ben bir öğretmenim ve işime, eşime, çocuğuma konsantre olup güzel hayat yaşamak isterken onun bizden ne kadar uzakta olsa da verdiği negatif enerji ve huzursuzluk yetiyor enerjimi en aşağılara çekmeye..
Siz nasıl başa çıkıyorsunuz lütfen akıl verin??
Şimdiden teşekkürler..

Benim rahmetli kayınvalidem çok iyi bir insandı. Eltimle yaşardı ve onu çok överdi bana.
Şöyle bir baktım ki kadın haklı. Eltiminbenden daha çok üstün özellikleri var. O zaman sorun yok.
Ben evlenirken 6 kaşık 6 çatal verdi. Ama aletime tam çeyiz düzdü. O zaman yoktu şimdi parası vardı yaptı.
Yani sizce sorun olan şeyleri kafanıza takmazsanız sorun olmaktan çıkarlar.
Çok takmayın.

Back
X