- 5 Ocak 2019
- 68
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi 00heybengeldim00
-
He he diyip geçin.
Ben takmayarak başa çıkıyorum .
Mesela benım hakkımda kv birilerine bişey derse o kişi bana söylemeye kalktıgında direk susturuyorum .
Sorunu varsa yüzüme söylesın dıyorum .
He söylemıyo mu söyluyo ama takan kim ?
İlk seneler çok taktım çok üzüldüm .
Şuan okadar rahatım kı dalga geçiyorum . Dediği yaptıgı hareketlerle eşimde yanımda oda bana eşilik eder dalga geçerken ..
Benımde 2 kaynım var . Mesela onlar hiç etkilenmezmeler annesınden çünkü annesının huyunu bılırler .benim daha zamanım var sanırım bunu yapabilmek için. Şuan o kadar rahatsız oluyorum ki ondan. Görümcelerim ile kaynım ile aram o kadar iyiydi ki çok eğlenirdik şuan annesi yüzünden resmen onlar da ne arıyor ne soruyor. Kendisi uzakta ama negatif enerjisi hep yanıbaşımızda.. Nasıl alışıcam bu duruma bilemiyorum
bu kadar takıyorsanız bu sizin kendi probleminiz
ben paramı kazanıyorsam eşim çocuğum ile problemim yoksa
dışardakilerin benim için sivri sinek kadar rahatsız ediciliği yoktur
çok takmayın
çok istiyorsa gelip beyaz eşyasını götürsün
Uzakta ki bir insanın size hiç bir zararı olamaz bence. Siz çok takmışsınız kayınvalidenizi.
Bence sizde bu biraz da rahatsızlık gibi olmuş.
Siz takıntı haline getirmişsiniz. Gözünüzde büyütmeyin zamanla azaltacaktır.işte bunu yapamıyorum çünkü uzakta olsa da hissettiriyor kötü düşüncelerini..
Selamlar herkese..
O kadar doluyum ki kafamın içinde yazmak isteyip haykırmak isteyip de sustuğum o kadar çok şey var ki.. Sadece şunu sormak istiyorum siz ne kadar sakin, mütevazi, saygılı, hürmetkar olsanız bile sizi kabullenemeyen ve sürekli laf eden eşlerinizin annesi (kv) hakkında ne düşünüyor nasıl altından çıkıyorsunuz olayların?
Yeni gelinini yanımda ballandıra ballandıra övmeleri, benim onlardan uzakta oturduğum için sürekli oğlunu kendisinden kopardığım düşüncesini önüme sürme çabaları, her yaptığıma kulp bulması,. evlenirken tek aldığı şeyin beyaz eşya olması ve bunu hala gözüme sokması,cimrilikte sınır tanımaması.. inanın kafaya takılcak biri değil ama sözleri o kadar çok batıyor ki artık.. Ben bir öğretmenim ve işime, eşime, çocuğuma konsantre olup güzel hayat yaşamak isterken onun bizden ne kadar uzakta olsa da verdiği negatif enerji ve huzursuzluk yetiyor enerjimi en aşağılara çekmeye..
Siz nasıl başa çıkıyorsunuz lütfen akıl verin??
Şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?