- Konu Sahibi mor_salkim
-
evt aynen baslıktaki gibi kzıalr sene basından beri kpss calıorum ama hala aynı yerimde sayıyorum ne ilerleme var ne gerileme hala aynı hatta eğitim geriye gidio diebilirim o akdar calıstıgım 5 kitap bitirdiğim konuarda hala acayip yanlışım cıkıo nolcak bu gidişle bilmiom yaa sinirlerim çok bozuk çok canım sıkkkın o kadar calısom hiç bi dersi kacrmıorum test çzüyorum ama değişen bişey yok sorun enrde çözemiyorum yaa iyice bunaldım yaa kalbim sıkşıp duruyor yaa ağlamak istiom ağlayamıorum aileme bu durumu yansıtsam onalrda olumsuz etkilenecekler çalısaşım gelmio artık yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Üzülme bu kadar canım ya, ben de bazen konuları çalışıyorum "Aman ne de süper öğrendim, ne vardı ki bunda şimdi hehe " diyorum teste gelince sıra direk "dur bakayım cevap anahtarına" olayına giriyorum sonra da kendime kızıp "ya salak, hani çok kolaydı kafana girmişti? Ne oldu şimdi?" diyorum. :) Bence de motivasyon, konsantrasyon ve kafanın o anki durumuyla alakalı.Bazen bu konuda bitsin, şu da bitsin diye hızlı hızlı okuyup, yazıyorum sonrasında fos oluyor, ya da çabuk bitirip, dışarı çıkayım, gezeyim, x ile buluşayım diye dış faktör uyarıcılar devreye girince gene fos oluyor.Bir de herkesin kendine göre sistemi vardır ama ben mesela düzenli ve uzun zamana yayarak çalışamıyorum, yoksa sonra unutuyorum, bu yüzden de kısa bir dilimde tümüne hakim bir şekilde çalışıyorum.Ne güzel eylülden beri çalışıyormuşsun işte, hatta sana moral olsun bir rakibini bile eledin şimdiden, marta girdik ve ben bu hafta içinde daha çalışmaya başlayacağım :) Bu kadar stres yapma lütfen, rahatla biraz. Kafanı boşaltacak, sana biraz enerji ve mutluluk verecek şeylerle (alışveriş, gezi, spor, çukulata ya da mantı) biraz oyalansan daha fresh başlayabilirsin kaldığın yerden diye düşünüyorum.İyi çalışmalar.
tatlım eylül ekimden beri çalışıyorum ama şu sıralar konular yogunlaştı daha yarısı bitti konuların ama benim moralim çok bozuldu yaa
canım eğitim derslerini illk kez görüorum formasyon alıyorum ondan böyle
evt aynen baslıktaki gibi kzıalr sene basından beri kpss calıorum ama hala aynı yerimde sayıyorum ne ilerleme var ne gerileme hala aynı hatta eğitim geriye gidio diebilirim o akdar calıstıgım 5 kitap bitirdiğim konuarda hala acayip yanlışım cıkıo nolcak bu gidişle bilmiom yaa sinirlerim çok bozuk çok canım sıkkkın o kadar calısom hiç bi dersi kacrmıorum test çzüyorum ama değişen bişey yok sorun enrde çözemiyorum yaa iyice bunaldım yaa kalbim sıkşıp duruyor yaa ağlamak istiom ağlayamıorum aileme bu durumu yansıtsam onalrda olumsuz etkilenecekler çalısaşım gelmio artık yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?