Domuz kili mi yardim edin

lupinus

bir melek var tam şuramda
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
606
48
73
Selamlar canlarim
2014 mayis anneleri topigimize de yazdim ama konu acaym belki arada kaynar diye dusundum ya ben gecende e bebekten bir seyler aldim kova masrapa tirnak makasi vs. Bu taragi da gordum cok begendim neyse iste pembesi yoktu ben de netten buldum siparis verdim ama verecegime pisman oldum bu fircanin killari sanki domuz kili. Yavruşumun kafasina asla süremem böyle bir sey gercekse.. chicco italyan markasi bildigim kadariyla ve domuz kili kullanilabilir. Kendime de sinir oldum bu taragi bu kadar cok istedim diye. Az bi bakin da cevaplayin domuz kili mi bu? Anlayan ya ds urunle ilgili bise bilen varsa az el atsin ya taraktan tiksindim. Iade edicem yoksa.Eki Görüntüle 1083170

Bende ebebek mağazasından aldım aynısını. Ordaki satış temsilcisi at kılı olduğunu söyledi. Ona güvenerek aldım yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ebebek mağazasından aldım aynısını. Ordaki satış temsilcisi at kılı olduğunu söyledi. Ona güvenerek aldım yani

Simdi telefondan giriyorum ama bilgisayarı acinca bakicam ben de aldigim magazaya mesaj attim ama ben cok huylandim yani ya

İthalatçı firmayı aradın mı tatlım paketin arkasında numarası var. Bence onlar bilgi verebilir bu konuda detaylı.

İthalatçı firmayı aradın mı tatlım paketin arkasında numarası var. Bence onlar bilgi verebilir bu konuda detaylı.

canım orayı aramadım da aldıgım firmayı aradım onların da bilgisi yok biraz bekleticem falan dedi.
zaten olsa da söylemezler herhalde bilemedim

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun söylemeyebilirler. Ama bu aldığımız tüm fırçalar için de geçerli. Bizim kullandıklarımızda dahil. Eğer öyle bişey varsa günahları boynuna ne diyelim

aynen de öyle ya bu hayvan her yere girdi.
internete yaz domuz kılı fırça diye aynı bak cektiğim fotodaki kıla benziyor.
tabi yine de yüzde yüz budur diyemem
çok da begenerek almıştım ama kısmet değilmişş

İthalatçı firmaya mail attım bu konuyla ilgili dönüş yaparlarsa seni de haberdar ederim cnm

İthalatçı firmaya mail attım bu konuyla ilgili dönüş yaparlarsa seni de haberdar ederim cnm

ay harikasın canım çok teşekkürlerr bekliyorum cevaplarını...

Arkadaşlar ithalatçı firmaya mail atmıştım cevabı geldi, içiniz rahat olsun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…