- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- 23
- Konu Sahibi vuslatizmir
öyle bir yola girdim ki mutluydum ilk basta ama iş ciddiyete girince içimi karabulutlar kapladı kıbrısa gidicem ön dedavideyim yımurta dönürü ile tütbebek tesavısıne baslıcam ama için de öyle karamsarlık lar varki kimseyle paylasamıyorum bir yanım cok istiyor bir yanım karanlık miydeme birseyşer oturuyor yıllar boyunca param yok tu dirinen günah dedim hiç gitmeyi düsünmedim ama artık evlatsızlık iyice beni yordu cok istedim bir neşe istedim simdi ise tedaviye basladım bana birseyşer oldu mutsuzum ya Allah beni affetmesse ben bu günahla nasıl basa cıkarım ya Rabbım bana bela verirse bu bir ikincisi ya olurda tutar dogarsa koca bir yalanla nasıl büyütücem her kez diyecek sana benzemiyor kime benziyor dediklerinde tepkim ne olcak yalanla insanların yuzune nasıl bakacam anenem bile bilmezken ya cocugu sevmessem sevemessem kanım almassa kafamda cok soru var neolur bana akıl verin ben ne yapacım eşim butun topu bana attı sen istıyorsun diye girdik bu yola simdiden böyle yapıyprsan ilerde ya gene yaparsan neolur böyle diyor istesen gitmelim diyor butun gunahı omuzlarıma atıyor kşmseyle birsey paylasamıyorum içime atıyorum bana yardım edin içinizde bunu yaptıran varsa bana yol gösterin neolur