• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

medacd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
5
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Sizce celalettin örnek mi? Yoksa önder tulumbacı mı? Kıbrıs ile arasında 1000 euro fark var. Bu iki hekim arasında kimi önerirsiniz ve tavsiyeleriniz nedir şimdiden tşkler

Merhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Sizce celalettin örnek mi? Yoksa önder tulumbacı mı? Kıbrıs ile arasında 1000 euro fark var. Bu iki hekim arasında kimi önerirsiniz ve tavsiyeleriniz nedir şimdiden tşkler
O ne kiz

Onder Tulumbaci daha ilgili doktor bir Azerbaycanli olarak soyluyorum

Ne haddimize sizi yargılamak en iyi ben anlarım size bir ara bende düşündüm hatta british ve Kıbrıs kolon ile görüştüm konuştum doktorla da anlattılar detaylı sadece tek sıkıntı dönörün genetik hastalıklarının bakılmaması bunun için iptal edenler var Azerbaycan’ı ben hiç duymadım

Azerbaycan maddi açıdan biraz daha uyguna geliyor malum bu süreçler çok zorlayıcı.. genetik hastalıkları için gen testi değilde elisa denilen kanlara bakıyorlar diye biliyorum hepatit b gibi vs. Kıbrısta yaptıranda çok belki ileride kardeşini bulursa :(

Back
X