O ne kizMerhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Sizce celalettin örnek mi? Yoksa önder tulumbacı mı? Kıbrıs ile arasında 1000 euro fark var. Bu iki hekim arasında kimi önerirsiniz ve tavsiyeleriniz nedir şimdiden tşkler
Onder Tulumbaci daha ilgili doktor bir Azerbaycanli olarak soyluyorumMerhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Sizce celalettin örnek mi? Yoksa önder tulumbacı mı? Kıbrıs ile arasında 1000 euro fark var. Bu iki hekim arasında kimi önerirsiniz ve tavsiyeleriniz nedir şimdiden tşkler
Ne haddimize sizi yargılamak en iyi ben anlarım size bir ara bende düşündüm hatta british ve Kıbrıs kolon ile görüştüm konuştum doktorla da anlattılar detaylı sadece tek sıkıntı dönörün genetik hastalıklarının bakılmaması bunun için iptal edenler var Azerbaycan’ı ben hiç duymadımMerhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Toplumsal normlardan nasıl yıldıysak kadınlar olarak önce kendini açıklamakla yoruma başlamışssınız. Konu hakkında bi fikrim yok ama Allahım inşallah işinizi ras getirsin.Merhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Önce nerede yaptırmak istediğinize ve hekiminize karar verin. Sonrası zaten kolaylıkla yolunu buluyor.Ben de istiyorum,ama hiç bir fikrim yok nerden baslicam. Yaş 43.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinToplumsal normlardan nasıl yıldıysak kadınlar olarak önce kendini açıklamakla yoruma başlamışssınız. Konu hakkında bi fikrim yok ama Allahım inşallah işinizi ras getirsin.Kim ne demiş hiç de takılmayın
1000 € ise iyiymişMerhaba arkadaşlar 1 senedir tedavideyim yumurtam yok. Yumurta donasyonu düşünüyorum günahı sevabıda boynuma. Ahkam kesecekler yazmaya tenezzül etmesinler. Baküde düşünüyorum ve doktor konusunda kararsız kaldım.
Siz yaptirdiniz mi?Ne haddimize sizi yargılamak en iyi ben anlarım size bir ara bende düşündüm hatta british ve Kıbrıs kolon ile görüştüm konuştum doktorla da anlattılar detaylı sadece tek sıkıntı dönörün genetik hastalıklarının bakılmaması bunun için iptal edenler var Azerbaycan’ı ben hiç duymadım
HayırSiz yaptirdiniz mi?
Tek korkum bu bu konudaAzerbaycan maddi açıdan biraz daha uyguna geliyor malum bu süreçler çok zorlayıcı.. genetik hastalıkları için gen testi değilde elisa denilen kanlara bakıyorlar diye biliyorum hepatit b gibi vs. Kıbrısta yaptıranda çok belki ileride kardeşini bulursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?