Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Donasyonla ilgili acil yardıma ihtiyacım var lütfen gidip pozitif haberi görenler yazabilir mi ciddi anlamda yardim etmek isteyenler yazsin lütfen reklam için değil
Donasyonla ilgili acil yardıma ihtiyacım var lütfen gidip pozitif haberi görenler yazabilir mi ciddi anlamda yardim etmek isteyenler yazsin lütfen reklam için değil
Merhabalar , kibris da yumurta donasyonunda en başarılı en istikrarlı ve hastasını kesinlikle yakından takip eden Dr AHMET ESER hocam tektir..
Biz yumurta donasyonu yaptırdık ve 5. Gun embriyo transferi 08.11.2025 yapildi veee bugun test verdim cok sukur ki pozitif çıktı kizlar.. kesinlikle gönülden tavsiyemdir.. Rabbım dileyen isteyen herkese bu özel ve guzel anı yaşatsın
Ahmet eser hocam tüm süreç boyunca hep yanımızda ve pozitif, guleryuzlu ilgili tavriyla hep destek oldu.. iyiki yolumuz kesişmiş