• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donasyon

Umutederhep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
86
Merhabalar ben 5 yıllık evliyim amh değerim düşük 4 olumsuz tüp bebek bir aşılama yaptırdım. Doktorlar donasyon öneriyor. Yaptıranlardan rica ediyorum nasıl bir his farklı hissediyor musunuz? Ben kendi canım gibi olacağını düşünüyorum ama insan yine de merak ediyor. Burada okuduklarıma göre bu şekilde anne olan çok kişi var. Hislerinizi merak ediyorum. Ve olumlu olup memnun kaldığınız merkezleri de yazarsanız çok sevinirim 🌸

Biz yaptırdık ve yaptırdığımızı unuttuk. Hamile olmak o yetersizlik duygusunun yerini yeterlilik duygusunun alması mükemmel bir şey. Eşimde bende çok mutluyuz. Yaptırdık ve unuttuk bunu kimseyle paylaşmadan hayatımıza devam ediyoruz. Ben doğuruyorum , emziriyorum , büyütüyorum. Eşimle bile konusu asla açılmamak üzere kapandı. Şiddetle tavsiye edilir

Biz yaptırdık ve yaptırdığımızı unuttuk. Hamile olmak o yetersizlik duygusunun yerini yeterlilik duygusunun alması mükemmel bir şey. Eşimde bende çok mutluyuz. Yaptırdık ve unuttuk bunu kimseyle paylaşmadan hayatımıza devam ediyoruz. Ben doğuruyorum , emziriyorum , büyütüyorum. Eşimle bile konusu asla açılmamak üzere kapandı. Şiddetle tavsiye edilir
Ne guzel yazmissiniz , Ben de 40 yasindayim 6 yillik evliyiz, genetik hastaligimiz var eger cocuk olursa gecme olasiligi cok yuksekti, buna ragmen evlenmeyi sectik , cocuk olmayacak dedik ve bunu kimseye anlatmadik. Gecen yil Tr ye tatile geldik ve genel testlerimi yaptirdim AMH 0.06 cikti doktor acil tüp bebek dedi, Ben sok oldum zaten donmek uzereydim, o surece baslamadim simdi acaba ileride pisman olur muyum cok korkmaya basladim, burada donasyon cok yaygin bununla ilgili gruplara üye oldum, donasyon ile olan cocuklara kesinlikle bu yolla dunyaya geldigini soyluyorlar asla gizlemeyin diyorlar, yetiskin olup bunu DNA testi ile ogrenenler ailelerine cok kiziyor bircok sey okudum olumlu olumsuz. Acikcasi bu yolu dusunuyorum ancak bunu kimseyle paylasmayi dusunmuyorum sizin gibi ama DNA testleri cok yayginlasti haydi ogrenirse endisesi, ve burada kisinin bebeklik ,cocukluk ve yetiskin birkac fotosunu gorebiliyorsun her sey cok acik , Avrupa, Kibris, Azerbaycan da gizli duruyor, siz ozelliklerinizi girip secimi tamamen oradaki hemsire mi yapiyor ? Cocuk size genetik olarak benziyor mu ? Bilgi verir misiniz

Merhabalar bizde düşünüyoruz hangi doktora gittiniz

Merhabalar ben 5 yıllık evliyim amh değerim düşük 4 olumsuz tüp bebek bir aşılama yaptırdım. Doktorlar donasyon öneriyor. Yaptıranlardan rica ediyorum nasıl bir his farklı hissediyor musunuz? Ben kendi canım gibi olacağını düşünüyorum ama insan yine de merak ediyor. Burada okuduklarıma göre bu şekilde anne olan çok kişi var. Hislerinizi merak ediyorum. Ve olumlu olup memnun kaldığınız merkezleri de yazarsanız çok sevinirim 🌸
Sperm donasyonunda işler nasıl ilerler bilemiyorum ama yumurta donasyonunda bir fark olacağını hiç sanmıyorum senin kanınla beslenen senin doğurduğunu hamileliğin doğumunu lohusalığını yaşadığın emzirdiğin bebek zaten senin. yani öz anne olmanın daha başka bir yolu yokki.. dna dizilimindede hacı dedemden saçını nenemden göz rengini almayıversin zaten biyolojik olarak seninde olsa sonunda kaynanana benzeyecek :)))

Sperm donasyonunda işler nasıl ilerler bilemiyorum ama yumurta donasyonunda bir fark olacağını hiç sanmıyorum senin kanınla beslenen senin doğurduğunu hamileliğin doğumunu lohusalığını yaşadığın emzirdiğin bebek zaten senin. yani öz anne olmanın daha başka bir yolu yokki.. dna dizilimindede hacı dedemden saçını nenemden göz rengini almayıversin zaten biyolojik olarak seninde olsa sonunda kaynanana benzeyecek :)))
Hangi doktora gittiniz acaba

Merhaba ,siz nerede tedavi oldunuz

Kıbrıs ta mi yaptırdınız hangi hastane hangi doktora gittiniz

merhaba sizin adınıza cok sevindim, kaç yasindasinz acaba

cok güzel masallah, yas kaçtı acaba

Back
X