Arkadaşlar beni bilen biliyordur burda 4 ay önce beni öylece ortada bırakıp terk eden eski sevgilim geri döndü.. ha istemiyorum demesine dedim ama, psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Ankara’da ücretsiz psikolojik destek alabileceğim (ilaçsız) nere var?
senı terkeden bır daha terkeder. kendıne deger ver. kendın bıle psıkolojık destek almadan onun nasıl bır ınsan oldugunu kendıne hatırlatarak bunu aşabılırsın
hacı baba tekkesi mi gel yine git yine gel.gönül kapısını umumi tuvalet kapısı zannediyor belli ki.bazen ayrılan sevgilinin o kadar dönmesini ister ki terkedilen işte böyle döndüğünde aslında bunun boş bir his olduğunu anlaşılmış olur.
Yazdığınız yorumları okudum, ben dönmesne yorum yapmanızı DEĞİL; psikolojik destek almak istediğimi belirttim. Size başka bir şey danıştığımı düşünmüyorum. Ona göre cevap verin
Yazdığınız yorumları okudum, ben dönmesne yorum yapmanızı DEĞİL; psikolojik destek almak istediğimi belirttim. Size başka bir şey danıştığımı düşünmüyorum. Ona göre cevap verin
O zaman sadece psikolojik destek almak istediğinizi yazsaydınız, eski sevgilinizin dönmesi konusuna hiç girmeseydiniz. Çünkü bizleri hiç ilgilendirmiyor aslında, detay vermeseniz yorum yapmayız.
Eski konularınızı bilmiyorum bakmadım da. Ama telaşınızdan benzettim bir üyeye..
Hani şu türkü söyleyen eski bir sevgili vardı. sizde oyy gelin diye parça söylemiş napıyım diye konu açmıştınız.
Siz o musunuz?
O iseniz. sizin derdiniz bitmez
yok değilseniz.
Sorunuza cevap veriyorum; Ücretsiz psikolog yok biliyorum ben. İllaki paralı cnm
ücretsiz ancak hastanelerden psikiyatri desteği alırısn ancak ben geçen izmir de bölge eğitim hastanesinde psikolog da gördüm çevrende bu tarz hastaneler varsa araştır bir vardır belki psikolog