döndü

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
Arkadaşlar beni bilen biliyordur burda 4 ay önce beni öylece ortada bırakıp terk eden eski sevgilim geri döndü.. ha istemiyorum demesine dedim ama, psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Ankara’da ücretsiz psikolojik destek alabileceğim (ilaçsız) nere var?

Eylül ayında 4 ay olmamışmıydı?
Hayır eylülden sonra 3 ay geçti de tam olmasa da!

senı terkeden bır daha terkeder. kendıne deger ver. kendın bıle psıkolojık destek almadan onun nasıl bır ınsan oldugunu kendıne hatırlatarak bunu aşabılırsın

Neden psikolojik destek alasin ki ? Olan olmus biten bitmis. Bununla psikolojin bozuluyorsa ohooooooo....

gecmiş konularina baktim adamin sana yaptiklarina ben sinir oldum ..dönerse dönsün istemiyorum bile demeyecktiniz o bile fazla ..

Adam bu ara bostadir döner sonra gider böyle böyle senin ömrünü yer.

hacı baba tekkesi mi gel yine git yine gel.gönül kapısını umumi tuvalet kapısı zannediyor belli ki.bazen ayrılan sevgilinin o kadar dönmesini ister ki terkedilen işte böyle döndüğünde aslında bunun boş bir his olduğunu anlaşılmış olur.

Yazdığınız yorumları okudum, ben dönmesne yorum yapmanızı DEĞİL; psikolojik destek almak istediğimi belirttim. Size başka bir şey danıştığımı düşünmüyorum. Ona göre cevap verin

Yazdığınız yorumları okudum, ben dönmesne yorum yapmanızı DEĞİL; psikolojik destek almak istediğimi belirttim. Size başka bir şey danıştığımı düşünmüyorum. Ona göre cevap verin

O zaman sadece psikolojik destek almak istediğinizi yazsaydınız, eski sevgilinizin dönmesi konusuna hiç girmeseydiniz. Çünkü bizleri hiç ilgilendirmiyor aslında, detay vermeseniz yorum yapmayız.

Hakikaten iyi değilsiniz belli.

Eski konularınızı bilmiyorum bakmadım da. Ama telaşınızdan benzettim bir üyeye..
Hani şu türkü söyleyen eski bir sevgili vardı. sizde oyy gelin diye parça söylemiş napıyım diye konu açmıştınız.
Siz o musunuz?
O iseniz. sizin derdiniz bitmez
yok değilseniz.
Sorunuza cevap veriyorum; Ücretsiz psikolog yok biliyorum ben. İllaki paralı cnm

Emredersiniz

ücretsiz ancak hastanelerden psikiyatri desteği alırısn ancak ben geçen izmir de bölge eğitim hastanesinde psikolog da gördüm çevrende bu tarz hastaneler varsa araştır bir vardır belki psikolog

Gezdi gezdi baktı olmadı geri döndü
Ben olsam güzel bir intikam alır sap gibi bırakırdım ortada..

Oda biseymi benimki 2 yil sonra dondu asla gorusmeyi kabul etmedim. Biten bitmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…