Teşekkür ederim canım.Ellerine saglik adracim ,her zamanki gibi harika bi tarif ve harika bi gorsel
Olur olur mutfakta çareler tükenmez.adra dondurma kaşığım yokta acaba normal kaşıkla nasıl olur ki senceyapacam da işe götürmek için güzel olmaz sanki dersen hiç bulaşmayım adra
yaptım kız yemedim ama yarın yerim sabah şu an diyetteyim ya ama çok güzel koktu ya dur bak hayalgücü kurabiyesi oldu ama hamuru çok güzelmiş teşekkür ederim bisküvigibi ince oldu bazıları bazıları da yuvarlak cevizli yaptım bak resim atayımOlur olur mutfakta çareler tükenmez.Yuvarla kaşıkla şekil ver biraz.Olmuyorsa da normal yuvarlak yap.Midede bozulacak nasılsa.
Bildirim gelmedi tesadüf gördüm canım kusura bakma.yaptım kız yemedim ama yarın yerim sabah şu an diyetteyim ya ama çok güzel koktu ya dur bak hayalgücü kurabiyesi oldu ama hamuru çok güzelmiş teşekkür ederim bisküvigibi ince oldu bazıları bazıları da yuvarlak cevizli yaptım bak resim atayım
Hiç önemli değil Canim yaptım zaten tarif için teşekkür ederimBildirim gelmedi tesadüf gördüm canım kusura bakma.Yaptın demek. Rica ederim.İnşallah beğenirsin.At bakalım merak ettim resmi.
İyi iyi fena değil.Eki Görüntüle 1701680 Eki Görüntüle 1701689
Usttekini kendime ayirdim alttakini ise goturcem kaba koydumucundan bir parça aldım bisküvi gibi olmuş ince olanlar ama tadı çok güzel zor bıraktım sabah yerim artik
Rica ederim.Hiç önemli değil Canim yaptım zaten tarif için teşekkür ederim
İyi iyi fena değil.Tadı önemli zaten.Güzeldi valla kendim yaptım diye demiyorum. Bir gün sonra daha güzel oluyor.Afiyet olsun canım.
Davul fırın dimi.Bizde de var ondan.Ya altı çok pişirir ya üstü davul olasıca.benim fırın eski derece yok bazen fazla pişiriyorum bunlarda azıcık öyle oldu ama neyse tadı güzel sonuçta kurtarır
Davul fırın dimi.Bizde de var ondan.Ya altı çok pişirir ya üstü davul olasıca.
Ayarı yokki herşeye aynı ayar.evet hain fırın bir ayarı tutturamıyorum deneyim yetersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?