Mochas 🌼Good vibes only 🌼 Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2020 3.100 3.732 133 Cuma 00:23 Konu Sahibi Konu Sahibi Mochas #1 Hanımlar merhaba, dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olacağım. Reglmde doktora gideceğim. Hep hormon dengesizliklerim oldu yüksek e2 , kist vs.. Şimdi gidince benim hangi değerlerime bakılacak ve bu değerler hangi referanslarda cıkmalı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
Hanımlar merhaba, dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olacağım. Reglmde doktora gideceğim. Hep hormon dengesizliklerim oldu yüksek e2 , kist vs.. Şimdi gidince benim hangi değerlerime bakılacak ve bu değerler hangi referanslarda cıkmalı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen
floriaa Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 544 176 18 34 Cuma 12:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Mochas #2 Mochas .!.: Hanımlar merhaba, dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olacağım. Reglmde doktora gideceğim. Hep hormon dengesizliklerim oldu yüksek e2 , kist vs.. Şimdi gidince benim hangi değerlerime bakılacak ve bu değerler hangi referanslarda cıkmalı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... up uppp ben de merak ediyorum bunu
Mochas .!.: Hanımlar merhaba, dondurulmuş 3. gün embriyo transferi olacağım. Reglmde doktora gideceğim. Hep hormon dengesizliklerim oldu yüksek e2 , kist vs.. Şimdi gidince benim hangi değerlerime bakılacak ve bu değerler hangi referanslarda cıkmalı ? Bilgisi olan paylaşabilir mi lütfen Genişletmek için tıkla... up uppp ben de merak ediyorum bunu