• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş 3. Gün embriyosu beta değeri 10. Gün 15,07 ve 12. Gün 18,50

katibem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
11
6
1
33
Kızlar karmakarışık duygular içindeyim. Dondurulmuş 3. Gün embriyosu 10. Gün beta 15,07 ve 12. Gün ise 18,50 kimyasal gebelik mi sizce herkes bişey diyor, doktorum da ne umutlu ne umutsuz konuştu 14. Gün bir daha beta hcg istedi. Benimle benzer durumu yaşayıp bebeğine kavuşan oldu mu 😞

Bu arada 2 sene önce taze çift transfer yapılmıştı onda direkt zaten beta hcg değerim 0001 çıkmıştı.

Peki kimyasal kaç gün sürüyor yani cuma günü 3. Beta testimi vereceğim de
Bende 11 cı gunde de 21 cıkdı doktor ılacları. Dozu azaltsı 13 cı gun 6 ya dusdu, doktor kes dedı ılacları kesdın 4 gun sonra regl oldı. ( ilk denemem ııdı o )

Ne güzel, tebrik ederim. Benim artık embriyom bitti :( süreci baştan da almak istemiyorum nasip bakalım
Bende ilk 2 denmemde yapdım sora sıfırda surwce başladım pgt yaodırıdım öğle transfer oldum yabı toplamda 2 opu 3 transfer oldum

Ya ister istemez çıkamıyorum bu siteden 🫢 bakalım cumayı iple çekiyorum sonucu buraya da yazarım inşallah
Valla ben de öyle ama başkalarının kötü ya da iyi tecrübelerini okumak iyi gelmiyor. Kötüyse ya benimde öyle olursa diyorum iyiyse bende bu olmadı demek ki kötü diyorum ama çıkamıyorum da 😂

Valla ben de öyle ama başkalarının kötü ya da iyi tecrübelerini okumak iyi gelmiyor. Kötüyse ya benimde öyle olursa diyorum iyiyse bende bu olmadı demek ki kötü diyorum ama çıkamıyorum da 😂
Bağımlılık yapıyor resmen di mi 😅 bende bi umutlanıyorum bi hayır ya olmayacak galiba diyorum 🫢 aslında herkesin süreci kendine özgü kimyasal diyoruz sağlıklı ama yavaş gelişiyor, tam gebelik diyoruz farklı bir pürüz çıkıyor nasip işi vesselam.

Bağımlılık yapıyor resmen di mi 😅 bende bi umutlanıyorum bi hayır ya olmayacak galiba diyorum 🫢 aslında herkesin süreci kendine özgü kimyasal diyoruz sağlıklı ama yavaş gelişiyor, tam gebelik diyoruz farklı bir pürüz çıkıyor nasip işi vesselam.
Aynen öyle. Çok kurcalıyoruz aslında ya biraz rahat kalsak keşke

Back
X