Dondurulmus 5. Gun embriyosu ile kasik bel gogus agrisi yasamadan hamile kalan var mi ?

Transferden kac gun sonra belirtileriniz basladi bel kasik gogus agrisi ?

• Ilk gunden beri oldu

OY: 3 25,0%
  • 2. Gun

OY: 4 33,3%
  • 3.gun

OY: 1 8,3%
  • 4.gun

OY: 3 25,0%
  • 5.gun

OY: 0 0,0%
  • 6.gun

OY: 0 0,0%
  • 7.gun

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

Nesquik9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
445
509
53
Arkadaslar merhaba sisli memorial da eylul ayinda dondurulmus 5. Gun embriyosu ile transferim oldu..9 gun sonra test gunumdu hic bi belirtim olmadi ne gogus ne kasik ne bel agrisi ve negatif oldu simdi de 2.kez 29 ekimde transfer oldum artik 3. Gundeyim ve yine hic bi belirti yok..sizlerin yazilarini okuduguma gore kasik batmasi bel agrisi yasamis insanlar genelde ve pozitifi gormus benim gibi olan varmi azicik agrim olsa diye dua edecek haldeyim kendimi dinliyorum sabah aksam ama tik yok zaten benim adet oncesi de hic agrim belirtim olmaz

Arkadaslar merhaba sisli memorial da eylul ayinda dondurulmus 5. Gun embriyosu ile transferim oldu..9 gun sonra test gunumdu hic bi belirtim olmadi ne gogus ne kasik ne bel agrisi ve negatif oldu simdi de 2.kez 29 ekimde transfer oldum artik 3. Gundeyim ve yine hic bi belirti yok..sizlerin yazilarini okuduguma gore kasik batmasi bel agrisi yasamis insanlar genelde ve pozitifi gormus benim gibi olan varmi azicik agrim olsa diye dua edecek haldeyim kendimi dinliyorum sabah aksam ama tik yok zaten benim adet oncesi de hic agrim belirtim olmaz
Rabbim gönlüne göre versin inş Allah canım :KK60:

Canim insallah bu sefer guzel sonuc alirsin. Ben taze transfer oldum 2.gun itibaren bel agrisi kasik sabcisi flan birseyler surekli vardi hatta bel agrimi fazla bir tarafli yattim ondan dedim sanki tek tarafli agrilari vardi kasiklarimda . Tum bu sancilae agirlar meger ilactanmis ozellikle progesteron ilactan baska hic birsey degil cunku sonucum 0.
Simdi dondurulmus icin ilac kullaniyorum Kasim ortasi transferim olacak bu sefer yine ayni agrilar flan yasarsam hic umutlanmam diyorum bence bunun kesin bir belirtisi yok cunku dogal yolla 2 kere hamile kaldim hic birsey hissetmedim sadece adetim gecikince ogrendim

Dogal yolla evlendikten 4 ay sonra hamile.kaldim..bilmiyordum o ay akciger filmi cektirdim ve kuvvetli antibiyotikler tukettim.ve dusuk oldu 1.5 aylik sonrasinda da stres yaptim galiba 2 yildir hamile.kalamadim 1 kez asilama oldum bir kez tup yaptirdim yine negatif rabbim ol demezse olmaz ve hic bi sebep yokmus ne esimde ne bende sebepsiz infertilite.. benim ilk gebelikte hic kasik bel agrimadi sifir his ama adetim 1 hafta gecti gogus agrimdan anladim sadece..suphelendim test yaptim pozitifi gordum..hayirlisi yarin 4. Gunum insallah bu sefer tutar.hepmizin sen transfere hazirlaniuorsun galiba ?? Adet gorduysen 15 gun icinde transfer oluyor

Merhabalar ilk olarak herkesin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah🙏🏻 2 düşük sonucu genetikte sıkıntı olduğunu öğrendik ve tüp bebek yaptırdık 5. Gün Donmuş embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 5. Gün bel ağrılarım var çok ağladım adetmi olacağım diye hep dilimde dua hayırlısyla olsun diye dua ediyorum test yapmaktan da korkuyorum çıkmazsa kafama takarım diye sizinde böyle bel ağrılarınız oldu mu sürekli kan geldimi diye bakıyorum:(

Canim hafif bel ve karinda doluluk hissi hafif karin agrisi ve koltuk altina uzanan agri hissettim.goguslerimde benimde 2. Transfer kimysal ile sonuclandi 29 ekimde transfer oldim adeti bekliyorim rengi degisti gibi bugun yarin gelir..bizde genetik de bisi cikmadi ama bununla birlikte 2 sene once dogal yoldan 1.5 aylik bi dusugum daha var..tup yaptirdik eylulde negatif cikti ekimde ki iste o da kimyasala dondu..doktorum bazen dogru eslesme olmuyor ondan dusuk oluyor dedi genetik iyi de olsa olabilirmis zaten 2 gun sonra senin kan testine yansir isterswn baktir canim ama idrar da cikmadi benim 7. Gun 9. Gun kanda 35 cikti idrar bazen yaniltiyior. Sen galiba pgt yaptirdin..hangi merkezde tedavin oluyor ?benim sisli.memorial

Merhabalar ilk olarak herkesin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah🙏🏻 2 düşük sonucu genetikte sıkıntı olduğunu öğrendik ve tüp bebek yaptırdık 5. Gün Donmuş embriyo transfer edildi bugün transfer gününü saymazsak 5. Gün bel ağrılarım var çok ağladım adetmi olacağım diye hep dilimde dua hayırlısyla olsun diye dua ediyorum test yapmaktan da korkuyorum çıkmazsa kafama takarım diye sizinde böyle bel ağrılarınız oldu mu sürekli kan geldimi diye bakıyorum:KK43:
Canim hafif bel ve karinda doluluk hissi hafif karin agrisi ve koltuk altina uzanan agri hissettim.goguslerimde benimde 2. Transfer kimysal ile sonuclandi 29 ekimde transfer oldim adeti bekliyorim rengi degisti gibi bugun yarin gelir..bizde genetik de bisi cikmadi ama bununla birlikte 2 sene once dogal yoldan 1.5 aylik bi dusugum daha var..tup yaptirdik eylulde negatif cikti ekimde ki iste o da kimyasala dondu..doktorum bazen dogru eslesme olmuyor ondan dusuk oluyor dedi genetik iyi de olsa olabilirmis zaten 2 gun sonra senin kan testine yansir isterswn baktir canim ama idrar da cikmadi benim 7. Gun 9. Gun kanda 35 cikti idrar bazen yaniltiyior. Sen galiba pgt yaptirdin..hangi merkezde tedavin oluyor ?benim sisli.memorial

Çok geçmiş olsun canım evet ben pgt yaptırdım benim de ilki 1 ikincisi 2.5 aylık düşüklerim oldu 5 tane embriyoma pgt yapıldı çok şükür 1 tanesi sağlıklı geldi onu dondurduk çünkü kist çıktı 1 ay da öyle bekledik çok şükür transfer oldum şimdi sabırla bekliyorum canım ben Samsun medicane da yaptırdım Şişli memorial da çok iyi çok duydum onu da

Çok geçmiş olsun canım evet ben pgt yaptırdım benim de ilki 1 ikincisi 2.5 aylık düşüklerim oldu 5 tane embriyoma pgt yapıldı çok şükür 1 tanesi sağlıklı geldi onu dondurduk çünkü kist çıktı 1 ay da öyle bekledik çok şükür transfer oldum şimdi sabırla bekliyorum canım ben Samsun medicane da yaptırdım Şişli memorial da çok iyi çok duydum

Kuzum Allah sabir versin insallah rabbim buyuk bu kadar emek ve dularimizi karsiliksiz birakmaz insallah sana cok dua edecegim hayirlisi ile kucagina alirsin bebisini insallah 😔🙏🙏🙏
Canım benim çok teşekkür ederim sana da banada buradaki isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah zor bir süreç inşallah ikinci kez olumsuzluk olmaz kuzum🙏🏻😔😔

Back
X