Dondurulmuş embr.transfer ettiren var mı????

larem .....senin için inşallah hayırlı olurda tutunurlar.bende 3. denemem ekimde olacak 2 dondurulmuşum var.doktorum yapay rahim uygulaması yapacakmış bu şansı dahada artırıyomuş.yani rahimden parça alıp labratuarda hücrelendirip emriyoları rahime koyup dışarda bekletip birkaç gün sonra trasver ediliyomuş.inşallah tutunurlar.RABBıM KıMSENıN EMEĞıNı BOŞAÇIKAMASIN.BOL ŞANS ARKADAŞLAR

Kızlar bende dondurulmuşlarla hamile kaldım haberi bugün aldım...Darısı sizin başınıza ...Dondurulmuşlarınıza güvenin...Ve biraz her şeyi oluruna bırakın stres yapmayın , belirti aramayın...

bebeişine kavuşan herkeseee hayırlı olsun darısı da bizlere kızlar bişe sorucam ne kadara mal oluyuo dondurma işi? dondurulan embryoları koyarken de aynı tüp bebek ücreti mi alınıyo?

Canım biz dondurma için 450 lira verdik.
Bir de her yıl sanırım 70 lira civarında bir para alıyorlarmış.
Ama olsun dedim.ılk denememde benim de embriyolarıma çok güveniliyordu,ve dondurmaya gerek yok diye düşündük önce.Sonra ne olur ne olmaz dedim var dondurdum.ıyiki de dondurmuşuz,ikinci denemede ben de dondurulmuşlarla ikizlerime hamile kaldım Allah'a şükür.
Yaklaşık 5 yıl saklanabiliyormuş.Biz kendiliğinden hamilelik olmazsa bir ikiz daha düşünüyoruz dondurlmuşlarla kısmetseopuyorumnanaktan..
Darısı bu arzuyla yanan herkesin başına..

Back
X