• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dondurulmuş embrıo transfer malıyetı

• Konu Sahibi Konu Sahibi beryu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

beryu

Ziyaretçi
slm kızlar dondurulmuslarla devam etmeyı dusunuyorum malıyetı hakkında bılgınız var mı transfer işlemıne ne kadar ucret odenıyo cvplarınız için sımdıden tesekkurler

slm kızlar dondurulmuslarla devam etmeyı dusunuyorum malıyetı hakkında bılgınız var mı transfer işlemıne ne kadar ucret odenıyo cvplarınız için sımdıden tesekkurler

merhaba bende yaptırıcam .alman hastanesinde bu 2. denemem ilki negatif .7 tane embryo var .onlarla deniyeceğiz ilki 2350 euro sanırım şimdi 2100 euro öyle duydum gidince sorarım.

walla sadece dondurma işlemi 500 dolarmıs gerısınıde sormadım konuyu gorunce aklıma geldı bende pazartesi bi sorayım bakalım

800 euro memorıalda yaptırdım ve şu an hamileyim darısı tüm isteyenlereeee

Medicanada 500 tl dondurma 1200 tl transfer ücreti alıyorlar ilaçlar pek bişey tutmuyor.

slm bende ekimin sonlarında başlıyorum dondurulmuşlarımla devam etmeye sanırım maliyeti 1.5 milyarı buluyor benimde 6 tane embiryom var inşalh 4 taneyi koydurmayı düşünüyorum.ınşalhh hepimiz hayırlı ve mutlu haberlerle döneriz evlerimize

kızlar saolun cvplar içiç rabbim hepimizi sevindirir inşallah

Back
X