Dondurulmus embriyo hakkinda konusalim

eskudo

mucizem lutfen benimle kal
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.231
609
123
Merhaba arkadaslar ben transferimin 7.gunundeyim iki tane orta kalite 4.gun embriyosu trasnferim yapildi.5.gun e2 degerim 319 progesteron sonucumda 8.15 cikti ve moralim bozuldu acikcasi.progesteron yuksek cikmasi gerekiyor sanirim cunku tutunmadan sonra bu deger yukseliyormus.onumuzdeki 2 mayis bhcg yaptiricam ama dayanamiyorum.
Sizler neler yapiyorsunuz sizin degerleriniz nasil

Neden kimse yazmiyor.dondurulmus embriyo yaptiran yapan yokmu

Benim başarısız 2 denemem oldugu için ve hic dondurulmusum olmadigindan merakla cvplari bekliyorum...

Merhaba arkadaslar ben transferimin 7.gunundeyim iki tane orta kalite 4.gun embriyosu trasnferim yapildi.5.gun e2 degerim 319 progesteron sonucumda 8.15 cikti ve moralim bozuldu acikcasi.progesteron yuksek cikmasi gerekiyor sanirim cunku tutunmadan sonra bu deger yukseliyormus.onumuzdeki 2 mayis bhcg yaptiricam ama dayanamiyorum.
Sizler neler yapiyorsunuz sizin degerleriniz nasil

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah. Dondurulmuş benim minnagım. :anneadayı: Benimde 5. Gün e2 düşük çıkmıştı aglayip çok kafaya takmistim ama ona göre ilaç takviyesi yaptı doktorum. Yine aynı hastanede tedavi olan arkadaşin e2 yüksek progesteron düşük çıkmıştı o da hamile. Takma kafana bunları stres yapma boşu boşuna.

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah. Dondurulmuş benim minnagım. :anneadayı: Benimde 5. Gün e2 düşük çıkmıştı aglayip çok kafaya takmistim ama ona göre ilaç takviyesi yaptı doktorum. Yine aynı hastanede tedavi olan arkadaşin e2 yüksek progesteron düşük çıkmıştı o da hamile. Takma kafana bunları stres yapma boşu boşuna.
Hayırlı olsun meleğiniz...sağlikla kucağinıza alın inşallah:dua::anne: Allah bizlere de tez zamanda nasip etsin.
Hangi hastanede tedavi gördünüz?

Hayırlı olsun meleğiniz...sağlikla kucağinıza alın inşallah:dua::anne: Allah bizlere de tez zamanda nasip etsin.

Sağol canım aminnnnn :dua: Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :dua:
İzmir kent Hastanesi'nde.

Çok amiiin

Aynı şejirde değiliz ama sizin yaşiniz kac ve kaç denemeniz oldu. Benim yaşım kırk..yumurta rezervi iyi yasa gore esim de sorun yok ama 2 negatifimiz var.
Bir de bir kac yil oncesi dusukle sonuclanan kendiliginden bir gebelik.

Çok amiiin

Aynı şejirde değiliz ama sizin yaşiniz kac ve kaç denemeniz oldu. Benim yaşım kırk..yumurta rezervi iyi yasa gore esim de sorun yok ama 2 negatifimiz var.
Bir de bir kac yil oncesi dusukle sonuclanan kendiliginden bir gebelik.

30 yaşındayım ilk denemem. Eşimde problem vardı bende tiroid rahimde ufak tefek problemler. Rabbim devamını nasip eder de sağ salim kucağıma alırım insallah. :dua:

Oncelikle cvp yazdiginiz icin tesekkurler.
Bosu bosuna sikinti yapiyorun biliyorum halbuki kizimda boyle degildim hatirliyirum bu sefer niye boyleyim.cok takiyorum.bende netten gordum dusuk olanlarinda gebe kaldigi oluyor ama iste kizimda deerlerim yuksekti sanirim onunla karsilastiriyorum.progesteron sonucum dusk oldugu icin pruloton depot vuruldum halen kalcam agriyor.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi.

Dondurulmus embriyo tedavisi goren yada gormus yokmu acaba

Back
X