Merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah. Dondurulmuş benim minnagım. Benimde 5. Gün e2 düşük çıkmıştı aglayip çok kafaya takmistim ama ona göre ilaç takviyesi yaptı doktorum. Yine aynı hastanede tedavi olan arkadaşin e2 yüksek progesteron düşük çıkmıştı o da hamile. Takma kafana bunları stres yapma boşu boşuna.
Merhaba arkadaşım hayırlı olsun inşallah. Dondurulmuş benim minnagım. Benimde 5. Gün e2 düşük çıkmıştı aglayip çok kafaya takmistim ama ona göre ilaç takviyesi yaptı doktorum. Yine aynı hastanede tedavi olan arkadaşin e2 yüksek progesteron düşük çıkmıştı o da hamile. Takma kafana bunları stres yapma boşu boşuna.
Aynı şejirde değiliz ama sizin yaşiniz kac ve kaç denemeniz oldu. Benim yaşım kırk..yumurta rezervi iyi yasa gore esim de sorun yok ama 2 negatifimiz var.
Bir de bir kac yil oncesi dusukle sonuclanan kendiliginden bir gebelik.
Aynı şejirde değiliz ama sizin yaşiniz kac ve kaç denemeniz oldu. Benim yaşım kırk..yumurta rezervi iyi yasa gore esim de sorun yok ama 2 negatifimiz var.
Bir de bir kac yil oncesi dusukle sonuclanan kendiliginden bir gebelik.
30 yaşındayım ilk denemem. Eşimde problem vardı bende tiroid rahimde ufak tefek problemler. Rabbim devamını nasip eder de sağ salim kucağıma alırım insallah.
Oncelikle cvp yazdiginiz icin tesekkurler.
Bosu bosuna sikinti yapiyorun biliyorum halbuki kizimda boyle degildim hatirliyirum bu sefer niye boyleyim.cok takiyorum.bende netten gordum dusuk olanlarinda gebe kaldigi oluyor ama iste kizimda deerlerim yuksekti sanirim onunla karsilastiriyorum.progesteron sonucum dusk oldugu icin pruloton depot vuruldum halen kalcam agriyor.bilmiyorum hakkimizda hayirlisi.