dondurulmuş embriyo ile hamile kalanlar.

Benim dondurulmuş 4 tane vardı. 2 gün önce transfer yapıldı bana bugün 2. Günüm. Dr ıkı tane koyalım dedi ama ben tek istedim. Kasıklarımda ağrı var ilk günden beri bugünde ayaklarım üşüyor. Benimde 5.gün embriyosu. Kendimi çok iyi hissediyodum ama bugün embriyolog aradı ve diğer kalan üç tane embriyo gelişimi iyi olmadıı için donduramamışlar. İnşallah tutar içimdeki Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Canim sen nerde yaptirdin iki embriyo koyulmasina izn varmi peki benim de 5 ci gun embriyosu idi suan iki tane dondurulmus embriyom var.doctorun kim

Merhaba arkadaşlar eski bi topik olmuş ama belki birileri yardımcı olur diye düşünüyorum. Benim 3. Tüp bebek denemem olacak ve dondurulmuş embriyo ile. Pgt testinden geçen sadece 1 embriyo var elimde kalan. Şansımı denemek istiyorum yaş geçiyor :(
Sormak istediğim süreçte microgynon kullanan var mı? Mesela ben 21 gün microynon kullanıp muayene olmalıymışım. Aynı süreçleri yaşayan var mı? Tecrübelerini yazabilir mi birileri acaba?

Selam kızlar. Bende ilt tüp bebek tdavim olumsuz oldu. 4 tane dondurulmuş embriyom var. Şimdi onlardan iki tanesini denicez.allah ım herkese evlat versin.daha adet olmadım. 2.adet dönemimde mi transfer oluyor acaba.

slm kizlar ben birbucuk yil once ilk denemede taze mbrioyla hamile kaldim ve bir kizim var :) simdi haftaya kismetse dondurulmus embriyolarimdan biirini kulanacaiz ve yendne bebebk sahibi olmak istiyorus merak etiyim acaba dondurulmu sembriyoyla ikiz olma sansi dah ami yuksek

Back
X