Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canim bunlara takılma kafana takma sakın hormon ilaçlarına alakalıKızlar merhaba 8 Eylül de transfer yapıldı bugün tam 7. Günü kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim var ve aşırı iştah artışı oldu bunlar normal mi bu dönemde?
Kaçıncı gun embriyosuKızlar merhaba 8 Eylül de transfer yapıldı bugün tam 7. Günü kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim var ve aşırı iştah artışı oldu bunlar normal mi bu dönemde?
Test gününü ne zaman dedilerDondurulmuş embriyo kaçıncı gün olduğuna dair bilgisi verilmedi
Sonuc nedir canim17 sinde test günüm
17sinde beta hcg değerim 56.6 çıktı bugün tekrar kan verdim değerim 98.7 çıkmış artış var ama çok iyi oranda değil doktorum bir şeyler söylemek icin çok erken olduğunu belirtti salı gününe tekrar gideceğim bakalım o gün sonuçlarım nasil çıkacakSonuc nedir canim
İnşallah cnm güzel sonuç alırsın17sinde beta hcg değerim 56.6 çıktı bugün tekrar kan verdim değerim 98.7 çıkmış artış var ama çok iyi oranda değil doktorum bir şeyler söylemek icin çok erken olduğunu belirtti salı gününe tekrar gideceğim bakalım o gün sonuçlarım nasil çıkacak
Bende olar sadece göğüs agrısı ayakda üşğme olduKızlar merhaba 8 Eylül de transfer yapıldı bugün tam 7. Günü kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim var ve aşırı iştah artışı oldu bunlar normal mi bu dönemde?
Siz sonucu öğrendiniz mi? Aynıları bende de var şu anBende olar sadece göğüs agrısı ayakda üşğme oldu
Hamılyeım 26 haftalık benSiz sonucu öğrendiniz mi? Aynıları bende de var şu an
Yaa hayırlı olsun inşallah darısı bizeHamılyeım 26 haftalık ben
Merhaba tese mi oldu eşiniz azospermi olduğunu okudum nasıl ilerledi sürecinizbilgisi tecrübesi olan varsa bekliyorum
Merhaba evet azospermi ancak tese işlemi normal yol ile sperm elde edilemezse yapılacaktı benim toplama işlemimin olduğu gün normal şekilde eşim verdi 10 tane döllendi aynı gün ancak 5. Günün sonunda 3 tane kaldı. Belki tese yapılsaydı daha çok şansımız artardı belkiMerhaba tese mi oldu eşiniz azospermi olduğunu okudum nasıl ilerledi süreciniz
Azospermi sebebi belli mi genetik mi benim de eşimde tane tane sperm çıkışı vardı onlarla deniyoruz ama sonuç alamadık daha son bir embriyomuz kaldıMerhaba evet azospermi ancak tese işlemi normal yol ile sperm elde edilemezse yapılacaktı benim toplama işlemimin olduğu gün normal şekilde eşim verdi 10 tane döllendi aynı gün ancak 5. Günün sonunda 3 tane kaldı. Belki tese yapılsaydı daha çok şansımız artardı belki