• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo transfer sonrası belirtiler

ETmelodi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
58
8
36
30
Kızlar merhaba 8 Eylül de transfer yapıldı bugün tam 7. Günü kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim var ve aşırı iştah artışı oldu bunlar normal mi bu dönemde?

Kızlar merhaba 8 Eylül de transfer yapıldı bugün tam 7. Günü kasıklarımda ağrı ve göğüs hassasiyetim var ve aşırı iştah artışı oldu bunlar normal mi bu dönemde?
Normal canim bunlara takılma kafana takma sakın hormon ilaçlarına alakalı

Evet canım bunlar normal.
Benim aşırı kasık ve bel ağrım olmuştu.

Sonuc nedir canim
17sinde beta hcg değerim 56.6 çıktı bugün tekrar kan verdim değerim 98.7 çıkmış artış var ama çok iyi oranda değil doktorum bir şeyler söylemek icin çok erken olduğunu belirtti salı gününe tekrar gideceğim bakalım o gün sonuçlarım nasil çıkacak

17sinde beta hcg değerim 56.6 çıktı bugün tekrar kan verdim değerim 98.7 çıkmış artış var ama çok iyi oranda değil doktorum bir şeyler söylemek icin çok erken olduğunu belirtti salı gününe tekrar gideceğim bakalım o gün sonuçlarım nasil çıkacak
İnşallah cnm güzel sonuç alırsın

merhaba 17 eylülde 5. Gün embiryo transferi oldum bugün 7. Günüm transfer günümden itibaren alt kasık ağrılarım var sürekli değil ama unutturmayan bir sancı. Hem fitil hem iğne desteği ve hap desteği kullanıyorum. 5. Günde 2 test yaptım dayanamayıp ama erken testte silik çizgi var gibiydi. Moral bozmamak için tekrarlamadım. Kanda Test günüm 29 eylül. Bacak içlerim ve kasık ağrım var sanki biraz elektirik çarpması gibi arada sağ sol değişken batmalar oluyor. biraz göğüslerimde hassasiyet var. Normalde ağustos 24 de adet olmuştum. Gecikmeye girmedim henüz ilk transferim benimle aynı belirtileri yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_7156.webp
    IMG_7156.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_7157.webp
    IMG_7157.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba tese mi oldu eşiniz azospermi olduğunu okudum nasıl ilerledi süreciniz
Merhaba evet azospermi ancak tese işlemi normal yol ile sperm elde edilemezse yapılacaktı benim toplama işlemimin olduğu gün normal şekilde eşim verdi 10 tane döllendi aynı gün ancak 5. Günün sonunda 3 tane kaldı. Belki tese yapılsaydı daha çok şansımız artardı belki

Merhaba evet azospermi ancak tese işlemi normal yol ile sperm elde edilemezse yapılacaktı benim toplama işlemimin olduğu gün normal şekilde eşim verdi 10 tane döllendi aynı gün ancak 5. Günün sonunda 3 tane kaldı. Belki tese yapılsaydı daha çok şansımız artardı belki
Azospermi sebebi belli mi genetik mi benim de eşimde tane tane sperm çıkışı vardı onlarla deniyoruz ama sonuç alamadık daha son bir embriyomuz kaldı

Back
X