Dondurulmuş embriyo transfer yapılırken ne tür hazırlıklar yapılıyor

Twinsmom19

19.05.2021 Kızlarımla hikayemiz başladı 🤍
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
857
6.768
88
30
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başladık yaklaşık bi 10 gün önce yarın yumurta (opu) toplamam olucak. Yumurtam baya oluşmuş bu neden doktorum 2 ay sonraya bıraktı transferi. Vücudumun ilacları atması gerekiyormuş. Sorum şu transfer için tekrar gittiğinizde muayane edilip ilaçlarla rahim mi hazırlanıyor iğne mi kullanılıyor ? Benimle aynı durumda olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başladık yaklaşık bi 10 gün önce yarın yumurta (opu) toplamam olucak. Yumurtam baya oluşmuş bu neden doktorum 2 ay sonraya bıraktı transferi. Vücudumun ilacları atması gerekiyormuş. Sorum şu transfer için tekrar gittiğinizde muayane edilip ilaçlarla rahim mi hazırlanıyor iğne mi kullanılıyor ? Benimle aynı durumda olan varmı ?
Cnm merhaba bende dondurulmuslarla haftaya carsamba günü ilk transferimi olucam yaklasik 4 ay önce yumurtalarim toplandi benimde 35 tane toplandi ve ohss olmustum cigerlerime kadar su toplamistim cok zor zamanlardi hastanede falan yattim doktorum 2 adet atlatmam gerektigini söyledi fakat benim agrilarim sikayetlerim gecen aya kadar hep devam ettigi icin bu kadar bekledim adetin 2. Gunu gittim lucrin igne kullaniyorum yumurta baskilayici bide hap verdi rahim kalinlastirici bugun hastanedeydim hersey olmasi gerektigi gibi dedi dr carsambaya gun verdi ignemi sabah son kez vurulucam hapi insallah tutarsa 3 aylik hamilelik surecine kadar kullanicakmisim bide yarin jele basliyorum adetin ilk dununden sayarsak 22.gün transferim olmus olucak seninde hakkinda en hayirlisi neyse o olsun insallah Allahim bizimde yuzumuzu güldursun

Merhaba, transferden once doktor rahim kalinligina bakiyor.. yaklasik bes gun once de ilaclara baslatiyor.. ben transferden iki hafta onceye kadar nar suyu ictin.. rahim kalinlasmasina yardimci oluyormus.. ancak transferden iki uc gun once kestim, kabizlik olamamasi icin.. transfer oncesi saglikli beslenmek, yuruyus yapmak, dinlenmek ve mutlu olmak🥰 cok onemli bence.. ayrica dondurulmus embriyo transferinde sana daha fazla olabiliyor cunku hem rahim dinleniyor, hem biz😌 hayirli haberler alirsiniz insallah🍀😘

Canım benim cevabın için teşekkür ederim bugün opu oldum 22 tane yumurta toplandı insallah kaliteli embriyo olusur Mart ayında regl olunda muayaneye gel dediler ilaclara o zaman başlatacaklarmış senin de hakkında hayırlısı olsun kuzum inslalah sağlıkla gelir bebiişlerimiz 🌸 Mavibiberon35 Mavibiberon35

Sağol canım cevabın için insallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza bugün opu oldum Mart ayında regl olunca gel dediler. Hayırlısı insallah nar suyunu duymuştum bende deniyeceğim teşekkür ederim 🙏🌸 Perfect Match Perfect Match

Benzer yollardan geçtik biz de, geçiyoruz. Rabbim sağlikla.kucaginiza almayi nasip etsin. Namazdan sonra dua edeceğim inşallah

Sağol canım Allah razı olsun bende isteyen herkese dua ediyorum Allah nasip etsin bize de G gkaraca

Amin amin amin. Kimin duasi kabul olunur bilinmez. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Duanizda bizi de eksik etmeyin

Sağol canım cevabın için insallah sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımıza bugün opu oldum Mart ayında regl olunca gel dediler. Hayırlısı insallah nar suyunu duymuştum bende deniyeceğim teşekkür ederim 🙏🌸 Perfect Match Perfect Match
Marta kadar guzelce beslen, hatta vitamin falan da alabilirsin doktor verirse canim.. hayirlisi olsun simdiden.. bu arada ben bugun sonucumu aldim, pozitif❤️🥰 pazartesi degerimin artisina bakilacak.. senin de guzel haberini bekliyorum🙋🏻‍♀️

Back
X