• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi deneyimleri olanlar varmı?

sushiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
242
2
96
44
İstanbul
Kızlar merhaba,
Ben şu aralar dondurulmuş embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum. Ama kilom kafama takılıyor. Kilolu transfer yaptırıp olumlu sonuç alan var mı? :3:
Ayrıca transferin sakıncalarını duyan varmı sonuçta bu bir tedavi ve hormon alınıyor. Bir doktor tanıdığım konuşmamızda "Geçenlerde bir doktor arkadaşım yeni yapılan bir araştırmada tüp bebek yapıldığı takdirde kanser riski kesinleşmiş :25: diye duydum demişti. Sizin bu konu hakkında duyumlarınız var mı?

Merhaba , bende dondurulmuş transfer yaptırdım iki gün sonra ögrenicez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüp bebekten önce kilo vermen senin adına iyi olur cünnkü tedavi süresince kilo alabilirsin.

Ne kadar sürüyor dondurulmuş embriyo ile tedavi?

Adet olduktan snr 13. Gün gidiosn rahim kalınlıgına bakıolar ve o hafta içinde sana gün veriolar ben adetten sonra 18.gün transfer oldum bgn 11. Günüm yarın ögrenicem :/

Yani 5 gün içinde transfer oldun?

İlaç kullandin dimi?
Bide dondurulmuşların çözülmeme gibi sorunu da var demişti Dr 4 yıl önce konuştuğumuzda söylemişti.

Bu arada inş güzel haberini yarın alırız.
Hakkında hayırlısı olsun

Merhaba , bende dondurulmuş transfer yaptırdım iki gün sonra ögrenicez.

Merhaba umarım transfer başarılı olmustur ben de tup bebek tedavisi ile kızımı dogurdum. Simdi de dondurulmus olanla denemek istiyoruz siz nerde ve ne kadara yaptirdiniz dondurulmus transferinizi?

Hamileyim cok şükür. İstanbul bahçeçi fulya tüp bebek merkezinde yaptrdk 5.900 klinik ücreti artı ilaçlar ama kesinlkle gözün arkada kalmaz cok sistemli temiz bi yer doktorumda mustafa bahçeciydi

Arkadaslar Merhaba bnde dondurulmus embryo transferi yaptiricam ve bu surec nasil ilerliyo cok merak ediyorum bni bilgilendirirseniz sevinirim tskrlr şimdidenn

Arkadaslar Merhaba bnde dondurulmus embryo transferi yaptiricam ve bu surec nasil ilerliyo cok merak ediyorum bni bilgilendirirseniz sevinirim tskrlr şimdidenn
selam canım.novaartta tedavi görüyorum bende.reglinin 2.günü rahim duvarı kalınlığına baktırıyorsun ve östrojen hormonuna.ona göre estrofem dozun belli oluyor.1 hafta sonra tekrar ultrason ve hormon tahlili.estrofeme devam ediyorsun.ortalama reglinin 18 veya 20.günü transfer oluyor.tabi rahim duvarı uygun kalınlığa gelmişse

Bende bir ay sonra dondurulmuslarla deniycem tutma olasılığı. Nedir ilki tutmuştu düştü 4hafta4 gunlukken gene düşermi acaba

Bende bir ay sonra dondurulmuslarla deniycem tutma olasılığı. Nedir ilki tutmuştu düştü 4hafta4 gunlukken gene düşermi acaba
tazeyle dondurulmuşların tutma olasılıkları aynıymış canım ben öyle duydum.kısmette yokmuş demekki düşen bebişin.allahın izniyle gene tutar ve düşmez inşallah.

Allah tüm isteyenlere icinde bana da nasip etsin kucağımızı doldursun inşallah

selam canım.novaartta tedavi görüyorum bende.reglinin 2.günü rahim duvarı kalınlığına baktırıyorsun ve östrojen hormonuna.ona göre estrofem dozun belli oluyor.1 hafta sonra tekrar ultrason ve hormon tahlili.estrofeme devam ediyorsun.ortalama reglinin 18 veya 20.günü transfer oluyor.tabi rahim duvarı uygun kalınlığa gelmişse
Saol cnm bnde novaartta tedavi goruyorum cumartesi basladim estrofeme cuma gunude kontrole gidicem bakalim hayirlisi sen denedinmi tuttumu cnm bide senin doktorun hangi hoca

Kizlar bende tedavi goruyorum bir tane embriyomu dondurdu doktorum 1 ay sonra transferi yapicaz dedi bu durumda tutma olasiligi daha iyi dedi sizce nasl bu yontem

Kizlar bende tedavi goruyorum bir tane embriyomu dondurdu doktorum 1 ay sonra transferi yapicaz dedi bu durumda tutma olasiligi daha iyi dedi sizce nasl bu yontem
arkadaşım bence tutma olasılığı diye düşünüp kafanı karıştırma kimi taze yapılanla hamile oluyor kimi dondurulmuşlarla ben ilk denememi geçen ay yaptırdım ama negatif dondurulmuşlarım vardı bu ay onlarla denedik ve şimdi sonucumu bekliyorum cumartesi test günüm yani her iki türlü de tutacağı varsa tutuyor hakkımızda hayırlısı olsun

Hakkimizda hayirlisi olsun benim ilk denemem daha 1 ay var iste transfer olmama seninde hayirli haberini alirim
İnsallah cnm

Benimde bikacgun sonra transferin yapılacaktı hormon degerlerim yuksekmis ertelendi dondurcaklar embriyolarimizi 6 tane dondurulcak.adet olmamı beklicez ikinci denememiz ilki taze embriyoydu bi tane tutmadı.inşallah bu tutar

Back
X