• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Dondurulmuş embriyo transferi öncesinde ilaç mı kullandınız ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Twinsmom19

19.05.2021 Kızlarımla hikayemiz başladı 🤍
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
857
6.770
88
29
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başladık yaklaşık bi 10 gün önce yarın yumurta (opu) toplamam olucak. Yumurtam baya oluşmuş bu neden doktorum 2 ay sonraya bıraktı transferi. Vücudumun ilacları atması gerekiyormuş. Sorum şu transfer için tekrar gittiğinizde muayane edilip ilaçlarla rahim mi hazırlanıyor iğne mi kullanılıyor ? Benimle aynı durumda olan varmı ?

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başladık yaklaşık bi 10 gün önce yarın yumurta (opu) toplamam olucak. Yumurtam baya oluşmuş bu neden doktorum 2 ay sonraya bıraktı transferi. Vücudumun ilacları atması gerekiyormuş. Sorum şu transfer için tekrar gittiğinizde muayane edilip ilaçlarla rahim mi hazırlanıyor iğne mi kullanılıyor ? Benimle aynı durumda olan varmı ?
evet canım benim gibisin benimde yumurtalarım toplandı mart ayında transfer olucak sana ilça takvimi vermedilermi mesela ben mart ayında adet oldğumda ilaçlara başlıycam kağıtta gün gün yazıyor hangi ilaçları kaç adet kullanacağın ve arada kontrole gidiyorsun bilmiyorum nerdesin hangi hastaneye gidiyosun bizim ankarada hastane istanbulda bir yere kontrole gidiyoruz onlar yönlendirdi yaklaşık 17 gün sonrada transfer oluyor iğne yok sdace ilaç banada rahmini dinlendirelim dediler bence daha iyi hem kullandığın iğnelerin etkisini vucudundan atarsın

Merhaba canım bugün opu oldum. 22 adet yumurtam toplandı umarım kaliteli embriyo olusur. Mart ayında regl olunca gel dediler o zaman ilacları verileceklermiş.

Merhaba benimde perşembe günü yumurtam toplandı östrojen ve progesteron seviyem çok yüksek olduğu için rahim dinlendirme yapıldı bu arada iki büklüm yürüyorum ve karın çevrem çok hassas sizde de var mı aynı durum

Bende sizin gibi soruların cevabını çok merak ediyorum. Tecrübeli olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Bende sizin gibi soruların cevabını çok merak ediyorum. Tecrübeli olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Benimde ilk tedavim inşallah güzel haberi alırım ve son olur diye umut ediyorum. Embriyom donduruldu ve su an estoferm kullanıyorum sadece rahim duvarı kalınlığı için onun dışında başka bir şey verilmedi henüz

Bende dün başladım tedaviye.eşim kaynaklı . Sperm hareketsizliği var.
Bu ay yumurtalarını topluyoruz Mart ayında transfer edicez rahmin dinlensin dedi.
Ama hem üzüldüm hemde sanırım böyle olunca daha olasılık yüksek oluyormuş.
Sanırım 10 gün sonra yumurtalar toplanacak.
Peki mart ayında ne zaman transfer edilir?
Mart 1 inde adet olucam.

Bu ay yumurtalarını topluyoruz Mart ayında transfer edicez rahmin dinlensin dedi.
Mart 1 inde adet olucam.
Bizdede aynı problem Allah yardımciniz olsun sizinde bende 13 ocakta başladım ama östrojen seviyem yüksek olduğu için yumurta toplamadan belliydi rahim dinlendirme yapılacağı ama evet ıgnelerden ve opudan sonra yeterince yoruluyorum insan benim kötü geçti opu belkide ondan dondurulmuş transfer rahim dinlediği için daha uygun oluyor bazen

Mart 1 inde adet olucam.
Yumurta toplamadan 3 gün sonra adet oldum ben adet düzeni tamamen değişebiliyor normalde 2 hafta önce tedaviye başladığımda olmuştum vakit vardı yani en azından bir hafta daha sizinde tarih değişebilir

Ben geçen hafta cuma günü opu oldu. 22 tane yumurta toplandı 16 tanesi işleme kondu 6 tanesi döllenmis 3. Gün 5 tanesi donduruldu 1. Kalite dendi inslalah Mart ayında adet olunca transfer olucak. Benim opudan 5 gün sonra reglim başladı. O oykumelek123

Canım benimde eşim kaynaklıydı sperm hareketsizliği vardı. Transferim martta olucak benimde büyük bir ihtimal benim de martın basında regl falan olucam. Reglinin 2. Veya 3. Günü gidilecekmiş 10 gün falan ilaç kullandıktan sonra rahim kalınlığının uygunluğuna karar verildiğinde transfer işlemi yapılırmış. Dondurulmuş embryo transferinin daha iyi olduğu söyleniyor ama tam bi bilgim yok sardunya58 sardunya58

Canım benimde eşim kaynaklıydı sperm hareketsizliği vardı. Transferim martta olucak benimde büyük bir ihtimal benim de martın basında regl falan olucam. Reglinin 2. Veya 3. Günü gidilecekmiş 10 gün falan ilaç kullandıktan sonra rahim kalınlığının uygunluğuna karar verildiğinde transfer işlemi yapılırmış. sardunya58 sardunya58

QUOTE="Buseeeeee95, post: 62615873, member: 968999"]
Ben geçen hafta cuma günü opu oldu. 22 tane yumurta toplandı 16 tanesi işleme kondu 6 tanesi döllenmis 3. Gün 5 tanesi donduruldu 1. Kalite dendi inslalah Mart ayında adet olunca transfer olucak. Benim opudan 5 gün sonra reglim başladı. O oykumelek123
[/QUOTE]
Nerde tedavi görüyorsunuz benim döllenen 8 taneden bir tanesi 5.güne geldi sadece inşallah tutar oda benim Şubat sonuna kalmadan olucak büyük ihtimalle transfer hayırlısı olsun hakkımızda

İzmir Dokuz Eylül üniversitesinde tedavi görüyorum canım. Seninde hakkında hayırlısı olsun insallah emeklerimiz boşa çıkmaz O oykumelek123

Back
X