- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.770
- 88
- 29
- Konu Sahibi Twinsmom19
-
evet canım benim gibisin benimde yumurtalarım toplandı mart ayında transfer olucak sana ilça takvimi vermedilermi mesela ben mart ayında adet oldğumda ilaçlara başlıycam kağıtta gün gün yazıyor hangi ilaçları kaç adet kullanacağın ve arada kontrole gidiyorsun bilmiyorum nerdesin hangi hastaneye gidiyosun bizim ankarada hastane istanbulda bir yere kontrole gidiyoruz onlar yönlendirdi yaklaşık 17 gün sonrada transfer oluyor iğne yok sdace ilaç banada rahmini dinlendirelim dediler bence daha iyi hem kullandığın iğnelerin etkisini vucudundan atarsınMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başladık yaklaşık bi 10 gün önce yarın yumurta (opu) toplamam olucak. Yumurtam baya oluşmuş bu neden doktorum 2 ay sonraya bıraktı transferi. Vücudumun ilacları atması gerekiyormuş. Sorum şu transfer için tekrar gittiğinizde muayane edilip ilaçlarla rahim mi hazırlanıyor iğne mi kullanılıyor ? Benimle aynı durumda olan varmı ?
evet canım benimde toplandıgında aynıydı ilk 3 gün sonra geçiyoMerhaba benimde perşembe günü yumurtam toplandı östrojen ve progesteron seviyem çok yüksek olduğu için rahim dinlendirme yapıldı bu arada iki büklüm yürüyorum ve karın çevrem çok hassas sizde de var mı aynı durum
Bende sizin gibi soruların cevabını çok merak ediyorum. Tecrübeli olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisine başladık yaklaşık bi 10 gün önce yarın yumurta (opu) toplamam olucak. Yumurtam baya oluşmuş bu neden doktorum 2 ay sonraya bıraktı transferi. Vücudumun ilacları atması gerekiyormuş. Sorum şu transfer için tekrar gittiğinizde muayane edilip ilaçlarla rahim mi hazırlanıyor iğne mi kullanılıyor ? Benimle aynı durumda olan varmı ?
Benimde ilk tedavim inşallah güzel haberi alırım ve son olur diye umut ediyorum. Embriyom donduruldu ve su an estoferm kullanıyorum sadece rahim duvarı kalınlığı için onun dışında başka bir şey verilmedi henüzBende sizin gibi soruların cevabını çok merak ediyorum. Tecrübeli olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bizdede aynı problem Allah yardımciniz olsun sizinde bende 13 ocakta başladım ama östrojen seviyem yüksek olduğu için yumurta toplamadan belliydi rahim dinlendirme yapılacağı ama evet ıgnelerden ve opudan sonra yeterince yoruluyorum insan benim kötü geçti opu belkide ondan dondurulmuş transfer rahim dinlediği için daha uygun oluyor bazenBende dün başladım tedaviye.eşim kaynaklı . Sperm hareketsizliği var.
Bu ay yumurtalarını topluyoruz Mart ayında transfer edicez rahmin dinlensin dedi.
Ama hem üzüldüm hemde sanırım böyle olunca daha olasılık yüksek oluyormuş.
Sanırım 10 gün sonra yumurtalar toplanacak.
Peki mart ayında ne zaman transfer edilir?
Mart 1 inde adet olucam.
Yumurta toplamadan 3 gün sonra adet oldum ben adet düzeni tamamen değişebiliyor normalde 2 hafta önce tedaviye başladığımda olmuştum vakit vardı yani en azından bir hafta daha sizinde tarih değişebilirBende dün başladım tedaviye.eşim kaynaklı . Sperm hareketsizliği var.
Bu ay yumurtalarını topluyoruz Mart ayında transfer edicez rahmin dinlensin dedi.
Ama hem üzüldüm hemde sanırım böyle olunca daha olasılık yüksek oluyormuş.
Sanırım 10 gün sonra yumurtalar toplanacak.
Peki mart ayında ne zaman transfer edilir?
Mart 1 inde adet olucam.
Amin canım inşallahİzmir Dokuz Eylül üniversitesinde tedavi görüyorum canım. Seninde hakkında hayırlısı olsun insallah emeklerimiz boşa çıkmaz O oykumelek123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?