Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinci adetinle başlayabilirsiniz benim Dr ikinci adetimle başladık hayırlısi olsunBilen yok mu arkadaşlar
Ikinci adetinle başlayabilirsiniz benim Dr ikinci adetimle başladık hayırlısi olsun
Ben ilk denememde kimyasal gebelik gecirdim ve dun öğrendim. Ilk adetimle muayne olucam. Ocak adeti ile baslicam. 1 ay dinlendirelim dedi benim doktorumBugün negatif sonucu aldim. Dondurulmuş embriyo için tedavi ne zaman başlar bilgisi olan var mı ? Ara verirler mi?
Merabalar bizde 2tüp bebek başarısızdan sonra donmuşlar var süreç nasıl ilerlio? N zamn başlıo n zmn transfer oluo? N ilaçlar kullanıo? Başarı şansı sizce normal tedaviye göre daha düşükmü?Merhabalar herkese bende dondurulmus embriyo transferi oldu bugun 4.gün sormak istediginiz bise olursa anlatirim kizlar
Siz özel de mi yapicaksiniz devlette miBen de tedavi kaç gün sürüyor çok merak ediyorum. Tüp bebek tedavisi sonrası ilk adetimi oldum. Ocakta tedaviye başlasam kaç gün sürer tedavi. Şubat 1 de 35 yaşımı doldurcam ve 2 embriyo transfer edebilecekler. 2 embriyo tek tüpte dondurdular 1 şubattan önce olursa 1 embriyom boşa gidecek. Kafamda deli sorular![]()
Sizin sonuç ne oldu ? Umarım pozitiftirBenim ilk denemem zaten 3.gün embriyosu Rabbim hayirliaini versin rahime cizik atma diye bi islem doktorum once onu uyguladi int arastirin bakin embriyonun tutunmasinda yardimci bi olay daha sonra rahim kalinligi takibi basladi yeterli kalinliga ulasinca transferimiz gerceklesti 18.12.2017 test günümüz bakal