• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi

Estella55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
5
3
1
40
Merhaba arkadaşlar. Ben bu gün 10. Gündür embriyo transferi oldum. İdrar testi dün yaptırdım. Buyle sonuç çıktı kan tahlili yarın yaptıracam. Acaba bu test sonuca göre gebelik varmıdır. Kan tahlili yaptırmak için umud kalmadı sanki

Eklentiler

• 20220828_125610.webp
    20220828_125610.webp
    19 KB · Görüntüleme: 192
Merhaba. 10.gün idrar için erken. Sakın ilaçları bırakmayın kan testinde bile bir kez negatif olunca tekrar verdiriyorlar. Yok diyemeyiz Allah nasip eyler inşallah
Merhaba arkadaşlar. Ben bu gün 10. Gündür embriyo transferi oldum. İdrar testi dün yaptırdım. Buyle sonuç çıktı kan tahlili yarın yaptıracam. Acaba bu test sonuca göre gebelik varmıdır. Kan tahlili yaptırmak için umud kalmadı sanki

Test bozuk çıkmış. Kaset test yerine erken gebelik testi kullanmanızı tavsiye ederim. Kan sonucunu görmeden ümidinizi kaybetmeyin.

Back
X