Dondurulmuş embriyo

artrit

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
376
1
31
Konya
selam kızlar dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım embriyolarım çözünürken bozulacak diye çok korkuyorum hiç embriyosu çözülürken bozulan varmı lütfen ne biliyosanız yazınnnnnnnn.......

artrit benimde 5 adet dondurulmuş vardı.1 tanesi çözülürken bozuldu.4 tanesi transfer edildi. Şuan hamileyim. senin kaç tane dondurulmuş.....sorun neydi. ilkinde yumurtalr nasıldı.

arkadaşlar, benim de tüp bebek tedavisinin negatif sonucunu alalı 2 gün oldu. Hemen şimdi göreceğim adetten bir sonraki adetin 3. gününde dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağız.10 tane 1. kalite embriyo elde edilmiş, 3 tanesi transfer edilmiş, 7 tanesi dondurulmuştu. Önümüzdeki sürecin nasıl gelişeceği hakkında pek fikrim yok, bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. Ne ilaçlar kullanılıyor, ne kadar sürüyor, başarı oranları ne gibi...

benim sadece iki tane embriyom var ilkinde dış gebelik oldu benim embriyolarım 1. kaliteydi 5. gün donduruldu

Ben de dondurulmuş hamilesiyim arkadaşım.Benim 5. günde toplam 7 tane emb. dondurulmuştu.Bunlarda 3+4 olarak dondurulmuştu.Tedavi sırasında 3 lü grup çözdürüldü ve çözülürken 1 tanesi çok kaliteli çözülemedi.Bu yüzden 2 tanesi transfer edildi bana ve bunlardan 1 tanesi tuttu.Allaha şükür şimdi 36 haftalık kızıma hamileyim...Anlayacağın arkadaşım dondurulmuş yumoşlarınıza güvenin , rahat olun ve tutucağına inanaın...

bende dondurulmuşlarla şuan daha yeni anne adayıyım . adetimin 1 gününden itibaren estrofem ve follik asit kullandı(eftrofem 3 adet follik asit 1 adet) transferime 3 gün kala puregnex iğnelere başladım bununla birlşikte estrofem ve follik asit ek olarak coraspirin içtim günde 1 adet şuan hamileyim dün test sonucumu aldım. ama iğnelere ve coraspirin hariç diğer ilaçlara devam ediyorum..... Umarım sizlerde ilerlediğiniz bu yolda mutlu haberle dönersiniz....

selam kızlar dondurulmuş embriyo için tedaviye başladım embriyolarım çözünürken bozulacak diye çok korkuyorum hiç embriyosu çözülürken bozulan varmı lütfen ne biliyosanız yazınnnnnnnn.......

Canim insallah hicbir sey olmaz ve donmuslarinla hamileligi elde edersin ..

Bazen cözülme sonrasi embriyolarin devam edemedigi oluyor ama ...

Kaliteliyse insallah birseycik olmazz ...

Kendini strese sokma ..

Ben de suan dondurulmuslarimla tedaviye basladim ...

Hayirlisiylaa hamileyim demek nasip olsun ..

hepinize teşekür ederim ama ben çok korkuyorum ve bu korkumu yenemiyorum malesef lütfen dua edin......

haftaya perşembe yada cuma bi aksilik olmazsa

ay inşallah canım ya çok sağolasın senin durumunla umutlanıyorum hep desteğin için sağol.....

Deryahmet esforem dedigin ilac nedir?Flaster hormonumu acaba.Benimde bu ayin 21 inde dondurulmus embriyolarim transfer edildi.Adetimin ilk gününden itibaren flaster kullaniyorum gün asiri.Kimseden duymadim kullandigini.Senin ilacin omu acaba.Sana iyi sanslar canim.Dualarim seninle.

canım bunlaru dusunmemeye calıs moralını yuksek tutmaya calıs
benım oglum dondurulmus embıryo 2 bucuk aylık kaydirigubbakcemile2
ınsallah allahım sanada nasıp eder canım benım olumunekankayizsmile

günaydın kızlar hepinize teşekür ederim desteğiniz için inşallah sorun çıkmadan kavuşurum minişlerime sevgiyle kalınnnnn................opuyorumnanaktan

BUNGEE ıNAN BıLMıYORUM. bANA ıLKıNDE VE DONDURULMUŞLARDA ESTROFEM VERDıLER.FLASTER ıLE AYNI MI ıNAN BıLMıYORUM CANIM.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…